| 8623 a întrebat:

Ce se poate intampla daca am mancat salam cu coaja?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Mai mult ca sigur: nimic grav.
Coaja va fi eliminata prin scaun, in 1-2 zile, impreuna cu restul materialelor ne-digerabile din ce ai mai mancat.

| anonimg a răspuns:

Nu faci nici cancer și nici nu se dizolvă.
Ca orice alte produse nedigerabile (ex. coji de nucă, semințe de pepene, etc) cojile de salam se vor opri în apendic, sau vor fi eliminate la toaletă.
Dacă ai fost operat de apendicită, atunci vor fi eliminate în scaunul de la toaletă; dar dacă nu ai fost operat de apendicită, se vor opri în apendic. Mai devreme sau mai târziu, vei fi operat de apendicită (ca de altfel toți oamenii). Deci nu ai motive de îngrijorare.

| 8623 explică (pentru anonimg):

Dar nu se pot elimina si daca nu am fost operat de apendicita?

| anonimg a răspuns (pentru 8623):

Este posibil să le elimini și așa; dar acest lucru nu este sigur.
Tu acum nu trebuie să te mai gândești la lucrurile acestea căci nu îți sunt de folos; ba încă îți vor face rău. Și cine știe ce se mai poate afla in apendic.
Dacă acele coji vor reuși să scape de zona aceea, este bine. Dacă nu, asta e. Tu nu vei simți absolut nimic decât atunci când apendicul va ajunge la limită și va trebui eliminat.

| LPCTSTR a răspuns:

Învelișul nu este digerabil deci va ieși fără probleme (ori se va dizolva în ani dacă rămâne blocat).

| Victoria18 a răspuns:

Il elimini prin fecale ramanand nedigerat...

| AleexisViol3t a răspuns:

Faci cancer, eu zic sa mergi de urgenta la spital pana nu se agravează!

| AnaEmma a răspuns:

Nimic. E eliberat natural de corp. Te rog da-mi funda?