| Mihaela2020da a întrebat:

- Ce se poate întâmpla dacă " din greșeală" sau "fără să-ți dai seama" după un Pierce in limba ai folosit apa de gura cu Alcool? Este grav sau? Ce as putea face?

- Și este normal să sângereze limba și după 5 zile de când este pus Pirceul? Dacă nu ce trebuie sa fac? Ma ustura câteodată partea de sus in rest este o durere unde ca și om o poți tine dar este normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| zilog a răspuns:

O să rămâi însărcinată!
Tu nu gândești cu mintea ta că alcoolul este mult mai bun de cât apa de gura!?
Dar pentru ce ți-ai bătut joc de corpul pe care țî-la dat Dumnezeu
Crezi că Dumnezeu a greșit când te-a proiectat!?
Sau așa ți-a spus prietenul tău să faci pentru ca să îl satisfacă mai tare!?
Când ai programarea pentru belciug în nas în sprânceană și tatuaje!?
Tu știi că oamenii serioși angajatorii oamenii comuniști ca șî mine când vrei tu un job ei se uită cu ce haine rupte zdrențuite
sau dacă ai tatuaje
si daca ai un belciug in nas
sau suruburi in limba ochi buric
si eu am un loc de munca de oferit ca si contabila
sau ca si secretara sau ca si vânzatoare l-as da la alt cineva
pentru ca o sa ma gandesc ca daca eu iti dau tie job-ul respectiv o sa ma judece pe mine clientii mei si nu o sa mai am prestata in fata colaboratorilor...
in cat chiar daca as dori sa iti dau tie job-ul respectiv mie mi-ar fi frica de ceea ce o sa spuna clientii mei despre mine
si o sa imi fie frica ca nu o sa mai prezint nici un pic de incredere in fata lor sau ca o sa imi pierd multi dintre oamenii cae aveau incredere in mine.
asa ca tu ai doar de pierdut

eu ma ocup cu lucruri interesante si calatoresc in multe tari si de multe ori prin prisma meseriei mele vad lucruri

asa ca tu stii ca bataia doare!?
nu o lua ca pe o amenitare
ci iti spun eu in unele tari daca te vad cu nr de imatriculare la masina de Romania ei sunt atat de nazisti si xenofobi in cat te opresc imediat si te iau la sectie fara sa fi facut nicmic rau
doar asa pentru ca ai nr de imatriculare de Romania la masina
si acolo daca nu ai tatuaje si beciuge si suruburi te intreaba doar daca ai furat hainele de pe tine daca ai furat mancarea daca ai furat laptop-ul masina sau telefonul si gata in 15 minute iti dau drumu sa pleci

dar daca ai tatuaje atunci te bat doar asa ca esti roman nu ca ai fi facut ceva ci pentru ca ai tatuaje si din punctul lor de vedere persoanele care au tatuaje nu sunt oameni
pentru ca ei au renutat de buna voie la statutul de om
fiinta umana
asa ca se comporta cu tine ca si cand ai fi orice altce va fiinta vie dar nu persoana umana

eu am trecut prin chestia asta si ei se vorbeau intre ei sa imi dea mie bataie
si uneul dintre ei a spus sa nu imi dea bataie pentru ca nu am tatuaje
si pentru ca sunt mai alb de cat ei

pentru ca pe primul loc erau tatuajele
pe al doilea loc era faptul ca eram la camasa
pe al treilea loc a contat ca nu aveam hainele rupte si belciuge pe mine in mine
si cred ca pe al patrulea loc ra faptul ca i-am auzit vorbind intre ei ca sa nu imi dea bataie pentru ca sunt mai alb de cat ei
si ei inca mai sunt ARIENI si tin la rasa ariana si iti spun pe fata de fata cu altii mai multi martori colegi de munca cu ei ca ei sunt nazisti si ca de la ei nu a mai scapat nici un roman liber
si ca lor nu le convine sa iti dea drumu sa pleci liber de la ei pentru ca esti roman si el are boala pe romani
asta mi-s-a intamplat mie

si mi-au spus clar ca m-ar fi omorat din bataie ca nu mai plecam viu de la ei daca as fi avut tatuaje sau inele cercei...

Si mi-au spus data viitoare cand mai calc pe la ei prin tara sa fiu casatorit cu certificatul de casatorie la mine si sa fiu si angajat undeva sa prezint contractul de mucna
si sa am si verigheta pe deget
in afara faptului ca sau uitat sa vada daca am haine noi curate de schimb din cap pana in picioare.
mi-au luat pana si gunoiul de pe talpi la analize sa vada daca cumva am transportat droguri
mi-au desfacut si baia de ulei de la masina
m-au cautat si in partea mai carnoasa din spate
mi-au luat analize si din gura sa vada daca am macat fumat droguri
pentru ca inca mai exista tari in care mai exista pedeapsa cu moartea in mod oficial pentru cei care consuma droguri sau transporta.

mi-au laut la analize pana si gunoiul de sub unghii
mi-au facut harta venelor de sub amprenta
mi-au luat mulaj dentar
mi-au facut fotografii la ochi
nici nu stiu ce mi-au facut
si toti pe unde ma duceau pe la laboratoarele respective imi daeau de inteles ca sa stau linistit ca ei vor face tot ce le sta in putinta sa ma lase inpace pentru ca ma vad asa un Domn un om
fara tatuaje si fara cercei...

Asa ca ai mare grija in viata cum iti bati joc de propirul tau corp
pentru ca poate de multe ori oamenii te judeca dupa cum arati
si poate ai de pierdut

sau daca nu stie militia cine a facut o fapta si tu esti printre suspecti zice gata hai ca am gasit pe cineva caruia sa ii dam fapta aceta pentru ca si asa are sarma in rât gata ea este faptasa
fara sa mai caute cine este adevaratul infractor
ca le este mult mai usor sa arate cu degetul spre tine
Adica si profesorii daca esti inca la scoala
in capul lor daca ar putea sa iti dea 5 ei o sa te judece si o sa iti dea 2 ca ai belciug si nu esti un exemplu bun pentru ceilalti colegi

sau la tot felul de examene in viata daca ar putea cineva iti dea nota de trecere el o sa aleaga sa nu iti dea daca depinde de el

pentru ca sunt inca oamenii comunisti pe aici

si in alta parte sunt fascisti

rare ori gasesti cate un om care sa nu te judece dupa aparente

sau o sa vrei si tu un iubit ok care sa nu umble cu toate zdrentele
fufele fandositele sclifositele si tu sa fii una din sutele de fete care i-au trecut lui prin asternut

asa ca atunci cand o sa vrei si tu un barbat adevarat un Domn nu un cocalar

in momentul acela el o sa se uite la tine si o sa se gandesca ca ii este rusine sa te prezinte mamei lui vecinilor bunicilor lui
profesiorilor lui ca si sotie
la biserica
la prietenii de la biserica
la prietenii ingineri doctori avocati

asa ca o sa pastreze distata pentru ca se gandeste ca o sa piarda relatii pe car ele-a strans in ani de zile

EU NU AM NIMIC CU TINE TI-AM DAT UN SFAT PARINTESC

TU FACI CE VREI
NU MI-O LUA IN NUME DE RAU

NU RAD DE TINE
eu doar iti prezint cum gandesc altii de pe planeta asta