| crazyyume a întrebat:

Ce se poate intampla daca fumezi hartie? Adica iei o foicica de hartie, o rulezi dai foc si tragi din ea fara alte substante.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| KidDu` a răspuns:

Ce se poate intampla thinking Inhalezi fumul pe care`l scoate acea foaie happy
Ai incercat big grin?

| DeyCj a răspuns:

Te înneci.Mai bine nu încerca. Fumatul nu este bun oricum dapoi dacă mai fumezi şi hârtii.
Numa un prieten de al meu s-a apucat să îmi fumeze plamieru din cameră sub formă de penală laughing))). Ce să îi faci, mare îi gredina domnului numa gardu îi spart laughing))). Deci nu face de astea recomand eu.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Poti face o intoxicatie, iti ranesti plamanii, suficient cat sa nu faci o astfel de tampenie. Plus ca acel fum se poate ridica la creier odata inhalat sau te poti ineca oricat de grav, in functie de cat fum inspiri. N-ai invatat de mic ca nu e bine sa bagi orice in gura? Pe langa asta, hartia va arde, poti risca un accident din care sa ramai cu urme de arsuri pe maini, fata.

| brunett3 a răspuns:

Ha ha asta faceam eu si o colega acum cativa ani eram prostute dar nu s-a intamplat nimic rau cu noi

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Mai ai si alte idei din astea?
O sa-ti arzi buzele si fata, pentru ca hartia fara tutun in ea arde foarte repede si cu flacara mare. Ca sa nu mai vorbesc de fumul inecacios pe care il produce.

| darius_3222 a răspuns:

Iese fum normal ca si la un foc de lemne.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te ustura ca naiba plamanii si in cel mai rau ti se face greata si vomiti ceva gen spuma si t ustura gatul a doua zi. nu-i placutlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am incercat si e o senzatie ciudata in mintea ta adica,, mama ce tare sunt ca fumez''laughing dar daca stii cum so aprinzi si sa tragi fum foarte putin adica doar in gura si nu in plamani eu cred ca e ok. dar mai bine nu incercahappy

| EnjoiProSkater a răspuns:

Ie super naspha mai usor te injectezi cu droguri decat cu hartia fumando un sfat prietenesc nu fuma hartia.

| EnjoiProSkater a răspuns:

Faza ie ca mai trebuie` sa traga si fumu in piept laughing atunci o sa rad laughing. Daca fumezi o hartie iti vei da foc la gura,vei vomita, o sa ai arsuri, o sa lesini si altele. fundita?

| Trippy a răspuns:

Am incercat cand eram mai mic vreo 2 sapt.Nimic nu s-a intamplat.

| Zitronen a răspuns:

Te poti intoxica si sa te impolnavesti. Mai bine stai pe fundul taulaughing

| alphaboss a răspuns:

Prietene eu am incercat si inca incerc daca tii hartia aprinsa inseamna ca tise va intampla cum e in comentarii