Nu ai inghit deloc, fiindca nu ai stat cu gura pe podea ca sa-ti intre cioburile in gura.
Daca farfuria s-a spart pe podea este imposibil sa sara un ciob in gura ta la 1.5m departare in inaltime
Si tu ai 70cm inaltime?
ca doar atat de inalta este o masa.
O masa nu are mai mult de 70cm, poate 75cm inaltime in cazuri exceptionale, ori tu ai confirmat ca stateai in picioare si banuiesc ca ai cel putin 1.50m deci este IMPOSIBIL sa-ti sara ceva in gura, daca s-a spart pe podea.
Fetita, du-te la medic, ca tu ai o problema de natura psihica!
Dat fiind zecile de intrebari postate de tine aici, despre boli inchipuite si inventate, te-am sfatuit sa mergi la un psiholog/psihiatru ca sa primesti ajutorul necesar, fara sa mai inventezi posibile scenarii ireale.
Nu m-am uitat prin alte intrebari de ale tale, dar am mai vazut cateva cazuri de ipohondrie pe aici. Nu o lua in nume de rau, idee e ca de la un punct in sus, ingrijorarea ca ai putea avea ceva o da in patologie psihiatrica, cum zice Jassmina. Poate nu are dreptate. Poate are. Cert e ca nu trebuie sa o iei in nume de rau. In cazul de fata, de exemplu, si eu cred ca iti faci griji fara rost.
Dumneavoastră tuturor le spuneți că au o problema psihica. Daca întreabă cineva ceva repede trebuie să găsesc un răspuns de la dumneavoastră. Alta treabă nu aveți?
Numai fetei asteia, pentru ca are 30 de topicuri cu probleme de sanatate inventate.
Eu ti-am mai spus ca esti ipohondra si ca ar trebui sa mergi la un psihiatru.
Depinde cit de mici. De la mai nimic la nasoale interne ce pot culmina cu hemoragie - deces.
Sansele sa fii inghit acele cioburi sunt nule! Nici macar din greseala!
Am spart si eu farfurii, cioburile mai ales alea mici nu au cum sa ricoseze de pe suprafata dura ( podea, masa, chiuveta) si sa minereasca direct in gura intrdeschisa!
Tu esti doar speriat/a. Daca nu ai simtit nimic pana acum, nu cred ca ai inghitit ceva.
Te tai pe mațe.Asta se poate întâmpla și dacă nu se întâmplă le elimini in rahat