| lololololol a întrebat:

Ce se poate intampla daca nu beau suficienta apa? worried

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Ruxy a răspuns:

Sper ca nimic grav, pentru ca nici eu nu prea beau apa. Cred ca doar deshidratare thinking

| antonius74 a răspuns:

Te poti deshidrata, iti poti imbonavi rinichii (deoarece pentru a functiona corect, ei au nevoie de apa). apa mai e necesara pentru sange etc. In principiu: daca se intampla des, destul de multe lucruri pe care nu le-ai vrea.

| Ove a răspuns:

Nici eu nu prea beau apa, dar consum foarte multe lichide, nu cred sa fie o problema

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Nici eu nu beau multa apa

| fluturas a răspuns:

Nici eu nu beau multa apa tongue

te poti deshidratawinking desi ar fi bine sa bei mai multa mai ales in perioada verii kisswinking

miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Daca nu consumi suficienta apa, te deshidratezi. Pielea devine uscata si are de suferit. Rinichii nu-si fac treaba si pot chiar sa se atrofieze. Stiu o doamna care a fost nevoita sa suporte o operatie pentru ca unul dintre rinichi se atrofiase din cauza consumului redus de lichide.
Mai stai pe ganduri? Chiar daca la inceput ti se pare mai greu, obisnuieste-te sa consumi 1-2 l de apa pe zi.

| 1968 a răspuns:

O criza de rinichi.

| viki a răspuns:

Te deshidratezi si ti se usuca pielea.

| adrianhasde a răspuns:

Incearca sa bei si cand nu iti este sete. Poti avea probleme cu rinichii.

| a2 a răspuns:

Deshidratare... sa stii ca daca te deshidratezi poti si lesina... sau poti face diverse boli la rinichi... asigurate ca bei cel putin un litru jumatatate de apa pe zi ca sa fie totul okwinking O zi buna! si sper ca te-am utut ajuta tongue

| paul0013 a răspuns:

Mai multe: nu ai sa fii hidratata deci sa nu te apuci de sport sau fuga ca o sa obosesti rau de tot, ai sa simti gura foarte uscata, dar nu trebuie sa bei neaparat m, ulta apa, depinde de organism dar intotdeauana bea apa dimineata cand te trezesti

| LuizaCristina a răspuns:

Cantitatea de apa corespunzatoare greutatii
O modalitate buna de a afla cantitatea de apa de care organismul tau are nevoie pentru a functiona normal este sa faci un calcul simplu. Urca-te pe cantar si apoi imparte greutatea corporala la 30.

Întrebări similare