| sexymonster66 a întrebat:

Ce se poate intampla daca plangi in fiecare zi mult, uneori si incontinuu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GutuvanMorgan a răspuns:

Man, cateodata esti legat foarte mult de persoana de care ai fost indragostit, ai senzatia ca nimeni nu te mai mangaie sau nu ti-o trage la fel de bine ca el/ea. Dar pe parcurs lucrurile se schimba. Admitem ca aproape toti am trecut prin asta (sau urmeaza sa treaca happy )

17 răspunsuri:
| Duucu a răspuns:

Iarăși v-au părăsit iubiții și plăngeți crezănd că viața voastră a luat sfărșit aici?

| Duucu a răspuns (pentru GutuvanMorgan):

Încă n-am pățit așa ceva.

| GutuvanMorgan a răspuns (pentru Duucu):

Inca n-ai iubit cu adevarat.

| GutuvanMorgan a răspuns (pentru Duucu):

Man, cateodata esti legat foarte mult de persoana de care ai fost indragostit, ai senzatia ca nimeni nu te mai mangaie sau nu ti-o trage la fel de bine ca el/ea. Dar pe parcurs lucrurile se schimba. Admitem ca aproape toti am trecut prin asta (sau urmeaza sa treaca happy )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te compatimesc, ce-ai patit?

| VladGH a răspuns:

Speli ochii si te autodistrugi, organismul nu va suporta atita stres si la un moment dat o sa-ti provoci o boala. Prin stres slabesti foarte mult imunitetul. Mai gandeste-te la tine. Bafta!

| SefaTa97 a răspuns:

Buna.
E posibil sa intrii in depresie daca nu cumva esti deja in depresie, si sa nu mai ai lacrimi.
Cat sa produca si glandele lacrimale?

| GutuvanMorgan a răspuns:

Vei intra in depresie severa. Apoi mori, in chinuri.Bolile aduse de depresie sunt dureroase si lungi. Lasa prostiile, ca n-ai decat o viata, la toti ni-i greu.

| sexymonster66 explică (pentru GutuvanMorgan):

Cred ca deja am intrat in depresie sad
Imi este si foarte rau.
Nu pot nici sa dorm noaptea
Nici sa mananc.

| Andrei123Andrei a răspuns (pentru sexymonster66):

Du-te la un psiholog. Asta ar fi cea mai buna solutie. Eventual si la un doctor.

| GutuvanMorgan a răspuns (pentru sexymonster66):

Stai sa vezi cand iti va ceda unul din organe.Vei cunoaste cu adevarat ce inseamna chinul. Opreste-te pana nu e prea tarziu.Banuiesc ca e dragostea la mijloc sau mici frustrari, acolo, alea-s rezolvabile.Si fii putin egoist(a), daca ai fost pana acuma, fii si mai mult. Dumnezeu n-o sa te ajute niciodata, pentru ca el exista doar in mintea unora.NU te poti ajuta decat singur(a). Ce nu te omoara te face mai puternic(a) si cu siguranta, peste cativa ani iti vei aduce aminte de starea pe care o ai acum si vei spune "vai ce prost(oasta) am fost". Lumineaza-te, si sari peste detaliile care te ingroapa.

| sexymonster66 explică (pentru GutuvanMorgan):

O sa incerc sad
Dar e prea greu.

| ρίтιкa a răspuns:

Cel mai bine e sa te duci l un psiholog el te poate ajuta cel mai mult happy.

| TCI a răspuns:

Daca plangi din cauza unor probleme familiare, etc mai bine mergi la un psiholog sa te sfatuiasca el, nu e bine sa plangi zi de zi, pot aparea fel si fel de probleme.
Take care! happy

| GutuvanMorgan a răspuns (pentru TCI):

Daca erau probleme cu adevarat grave, familiale, deces in familie, sau accident cu handicap definitiv, nu stai sa ceri pareri pe TPU.E ceva de dragoste la mijloc sau legat de mici neajunsuri din viata de zi cu zi, frustrari ce se aduna si rabufnesc. Multi inca nu deosebesc problemele cu adevarat grave mentionate mai sus, si mici probleme din dragoste sau familia nu-si permite sa-ti cumpere aia sau aia ca e chiar greu.

| TCI a răspuns (pentru GutuvanMorgan):

Atunci de ce nu ai specificat mai sus ce fel de probleme ai? sau macar sa dai un mic indiciu ca lumea sa nu se gandeasca la altceva, sunt altii care isi expun si acele probleme legate de familie pe TPU, fiecare cu ce il doarewinking...eu ti-am dat un sfat, cand ai probleme oricare ar fi ele si te macina zi de zi, ma gandesc ca cel mai bine e sa mergi la un psihologwinking ...sau daca tu alegi varianta sa plangi in fiecare zi, e problema ta happy

| ElenaElenutzaElena a răspuns:

Eu zic sa te duci la un doctor!
Da de ce plangi sad?
Ai avut vreo problema ceva?
Sa iti pica din ochi lacrimi?
MMMMMMM asta nu e problema mea, du-te la un doctor!
URGENT!
Funda? Hai te rog ca azi m-am logat!

| mikimausole a răspuns:

Salut, dupa asta poti avea probleme cu ochii si nu-i prea bine incearca sa nu mai plingi asa des ca nu-ti face bine la ochi de loc dar si la minte caci mintea tot se slabeste de la atita slabiciune cind plingi.cred ca tem ajutat.

Întrebări similare