anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce se poate intampla in cazul a doua lovituri destul de puternice la cap(spate si lateral), in urma carora a rezultat un cucui? Nu mi-am pierdut cunostinta, nu am avut ameteli, nu mi-am spart capul...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

De obicei nu ti se intampla nimic> dar pentru mai multa siguranta roaga pe cineva sa stea cu tine vreo 48 de ore si sa te duca la spital daca devii confuz, somnolent fara explicatie, daca versi sau acuzi dureri mari de cap si ameteli.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se poate forma un chiag de sânge sau pot apărea alte complicații pe termen lung. Sfatul meu e să consulți un medic la primele simptome (amețeală, pierderi de memorie, ș. a.).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
De regulă, perioada critică în care pot apărea complicații sunt primele 48 de ore.
Bine ar fi să te vadă un medic la camera de gardă și să rămâi sub supraveghere medicală cel puțin 24-32 de ore.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Primele 8 ore evita somnul.