anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce semne prevestesc o sarcină?

Și dacă să zicem un tip și-a pus prezv. știți voi unde, dar nu și l-a pus prea bine și totul s-a întâmplat într-un mod în care se putea scurge ceva, se pot întâmpla accidente nedorite?! Chiar și cu prezv. pus?! sad

Când poate până la urmă să rămână însărcinată o femeie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
22 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Nimic nu este 100% sigur in lumea asta.
Insa metode sunt multe, unele mai sigure, altele mai putin.
Ca femeie, trebuie sa inveti metoda de testare cu termometrul.

| anonim_4396 explică (pentru Bula):

Ăăă?!
Testare cum?!
Ce e metoda asta? happy
Iar aflu chestii noi?
Doamne Iisuse, mai sunt multe tehnici pentru ceva ce în mod normal, trebuia să nu se afle nimic. Deoarece copii se făceau după căsătorie și deci, astfel, nimeni nu trebuia să descopere să afle nimic. Doar îi făcea și gata. Dar legal, în Voia Domnului.
Regret oricum ce am făcut. Dar ce mai pot face acum? Nada.

| Bula a răspuns (pentru anonim_4396):

Temperatura vaginala creste (cateva zecimi de grade) in perioada cand femeia poate ramane gravida.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu există metodă contraceptivă total sigură.

| dullcat a răspuns:

Mai, e grav daca la 28 de ani nu stii.Din nou, nu ma asteptam din partea ta.Cand trebuie sa iti vina menstruatia? Sansele cele mai mari pentru ca sarcina sa se instaleze sunt la ovulatie si zilele dinaintea acesteia.

Https://www.doc.ro/......nsarcinata

| VoidEternal a răspuns:

Asta e din tren, sau?

Daca e pus bine nu prea sunt șanse.

Sunt șanse daca nu a ieșit imediat după 3jaculare și a pierdut erecția cât prezervativul era încă pus și era încă în "locație".

Daca l-a pus bine și a ieșit imediat... E ok.

| anonim_4396 explică (pentru VoidEternal):

Ok, pentru o zi întunecoasă de altfel, unde totul s-a întâmplat mai mult pe întuneric decât pe lumină, cam prea multe detalii vrei să știu. happy
Din ce știu, omul nu a ejacu nimic, ne întâmplându-se de altfel foarte multe, omul având-o prea minusculă și pentru a intra prea mult undeva sau a se întâmpla ceva acolo, inside, însă în pozițiile în care stătea, mă gândesc că poate ceva s-a întâmplat. Nu știu, devin doar paranoică, dar poate nu a fost nimic. Nici nu a fost cine știe ce, nici nu a fost plăcere sau ceva. Omul a ejac abia după ce ne-am pipăit. Abia atunci a simțit plăcere, eu nu am simțit însă deloc, bine, în cazul meu poate a fost și din cauză că eram prea tensionată să nu fie vreun criminal, interlop, proxenet ceva sau doar vreun dubios ce o să mă înregistreze și așa că nu am avut ce mare plăcere să simt. Mai era și-n casa lui. Dar i-am zis din start că nu fac nimic, oricât de mult mi-ar plăcea, pe lumină. laughing)
Măcar aici s-a conformat omul. Deși în tren chiar părea că m-ar mânca chiar așa pufoasă.
Aaa, ba chiar am avut teama asta și acolo, în casa lui, dacă nu cumva mă cooptase cu alte planuri și pofte. Dacă nu e vreun canibal. Să mă facă după o bună distracție, o chifteluță prăjită. laughing) Dar asta nu s-a întâmplat. Măcar asta, slavă Domnului. laughing)

| VoidEternal a răspuns (pentru anonim_4396):

Să înțeleg că nu ai stat cu electroșocul pregătit de data asta?

Anyway, dacă a avut prezervativ, șansele să ai vreo surpriza sunt extrem de mici.

Interlop sau proxenet? Mai degrabă doar un păcălici h0rny.

| anonim_4396 explică (pentru VoidEternal):

Mda, oare, mister Void? laughing)
Eu chiar înainte să mă întâlnesc cu tip, chiar auzisem o știre fix despre oamenii asiatici și chiar indieni din industria traficului de persoane. Ba chiar ziceau că unii deja complotau și cu românașii. :/

Deci frica a fost mare. Și plăcerea nu prea cine știe. Dar cred că și din cauza fricii, dar măcar acolo mă bazam că eram în București și mai aveam rude, amici, cunoștințe ceva, dacă tipul rezulta a fi un farseor cu alte intenții macabre. Deci am aflat că nu-mi place oricum se×ul. happy Asta am aflat sigur. Și nici nu e ce ne-a vândut filmografia. sad Bleahhh. straight face Parcă regret că m-am lăsat pradă acestor feeluri. Nu pricep cum de m-am lăsat fraierită la 28 de ani?! Really?! Nu mai eram adolescentă, dar cu tipul ăsta parcă am devenit adolescentă. Și totul doar pentru că l-am ascultat pe unchi-miu și prostiile lui.

Dar nu m-a dat pe spate. O amică mi-a zis că de fapt se×ul e cu adevărat important și intens, plăcut e abia atunci când ne îndrăgostim de tipul cu care urmează să o facem. Eu credeam că-mi place de tip, dar experiența nu mi-a prea plăcut. Deci nu știu. Eu văd cu alți ochii iubirea. Deși după experiența asta, nici iubirea nu o mai văd.
Nu cred că există așa ceva. Sincer.
Și regret doar că am făcut-o. Trebuia să o fi ascultat doar pe PufulețiGratis a mea. Acum nu mai treceam prin toate astea. Și acum voi fi privită și mai rău de se×ul vostru. Nici femeie clean, nici vreo la famme fatale.
Și ba chiar am devenit mai ciudată decât "Jane, the virgin mother."
Eu sunt nevirgo girl de azi înainte care nu s-a sărutat never.
Unde ai mai auzit așa ceva?!
Acum dacă chiar mă voi mai îndrăgosti vreodată și un tip chiar va da să mă sărute, cum voi explica faptul că nu știu să sărut și că nu-mi place asta, că nu m-am sărutat never cu nimeni, dar că nu mai sunt virgo?!
Geez!
Doar mie mi se întâmplă anomalii din astea și dubioșenii din astea în viața asta?!
Tot am impresia că viața în sine, râde de mine. laughing)

P.S. și da, tot cu electroșocul după mine. happy Orice-ar fi, ăla va sta mereu în buzunarul meu. happy

| Cavaler001 a răspuns:

Testul de sarcina happy
Prezervativul nu e 100% sigur.
Știi și tu când poate rămâne însărcinată o femeie happy
Mă bucur că ai venit cu picioarele pe pământ printre români happy

| anonim_4396 explică (pentru Cavaler001):

Really?!
Chiar nu poate fi sure?!
Atunci de ce se mai folosește?!

Nu pot să cred așa ceva. Nu vreau să am un copil indian cu ochii albaștri, Jesus Christ.

Și la ce te referi cu venitul printre români?! happy
Și de ce te bucuri pentru drama cuiva?!
E posibil să rămân însărcinată cu un idiot, fără iubire, fără nimic, în cea mai nasoală etapă a vieții mele. sad
Nici nu i-am spus mamei. Va afla în orice caz, peste câteva luni. laughing) Acum să văd cum o să fac rost de un test de sarcină. sad

P.S. și nu știu când poate rămâne însărcinată concret o femeie.
Am mai citit acum pe net și tot pe TPU am aflat de fapt că parcă înainte de menstruație femeia e fertilă.
Cam doar asta știu. Și aveam siguranța că prezerv este safe.

| Cavaler001 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa înțeleg că e indianul și tu ai ochii albaștri happy?
Te duci la farmacie și.l cumperi.

Înțelegi bine. happy

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Depinde si de cum se aliniaza astrele, iti dai seama.

E însurat?

| anonim_4396 explică (pentru GabiDumitrescu):

Astre pentru ce, domnule Gabi?!
Pentru așa zisa mea sarcină?! laughing)
Atunci sper să nu se alinieze nicio astră. Nu vreau copil cu tipul ăsta. Ș-așa trăiesc într-un oraș plin de indie-gypsy humans. laughing) Nu aș vrea ca și copchilul meu, indie human să se afilieze cu ei. Și nici să plec în alt oraș nu-mi voi permite. Deși gypsy ăștia sunt peste tot. laughing) Și nu sunt rasistă, că doar pentru ceva momente l-am plăcut pe tac-su și uneori îmi plăcea țiganii bogați de la mine din oraș laughing) dar nu mi închipui o viață lângă unul indie. laughing)
Deși dacă rămân la mine în oraș, poate mă însor în viitor cu un gypsy man, ăștia pe aici, pe la mine prin oraș, chiar au vile decente și o duc de la bine la foarte bine. Iar fi-miu s-ar integra de minune în lumea lor colorată. laughing)

Însă dacă, inevitabilul chair s3 va întâmpla, imi voi lua inima în dinți și voi pleca din țara asta de ra*at. Pentru copilul meu. Cred că asta i-ar prinde cel mai bine. Atât lui, cât și mie.

Nope. Nu cred, de fapt. Deși, cine știe ce are omul acolo, în Bangladesh-ul lui. straight face

E o vorba care spune: omul și.o face cu mana lui.

sad
Really, totuși?!

Și unchi-miu atunci de ce m-a corupt?! Ok, nu-mi neg faptele, și nu spun că până la urmă nu aveam și eu fapte se×uale și chiar voiam să aflu cu ce se mănâncă și latura asta a vieții.

Dar unchi-miu mai avea un pic și mă bătea atunci domn'le că nu mi-o trag eu și că nici nu doresc să mă schimb. Că chipurile nu ies din casă și sunt o ciudată ce stau doar în casă, ba chiar m-am simțit și prost și ca ultimul om. Că vai domn'le doar stau în casă și mă protejez și nu fac copii random cu n bărbați și nu mi-o trag cu ei. Deși nici măcar nu m-a lăsat atunci să-mi spun opinia. Și anume că eu ies mereu din casă, dar pur și simplu bărbații nu mă plac. Și dacă să zicem spre exemplu de tras, random cu orice tip obsedat de se× o pot face, că de, așa gândesc tipii, de obicei, exemplu viu unchi-miu, indie boy și chiar vreo 2 amici de-ai mei, care la fel mi-au spus că nu e ok, să stau chiar așa și să mor fată mare. Ba de fapt, dacă-mi amintesc bine, ba chiar și colege de muncă mi-au spus asta, când le-am spus câți ani am și că nu am avut niciodată un prieten. Că cum să stau așa și să mor fată mare.
Așa că, dacă toți au zis asta și eu chiar pentru prima dată mi-a plăcut de cineva, am zis să o fac. Deoarece știi vorba aia "când mai mulți îți zic că ești beat, te duci și te culci, că înseamnă că ești beat." Deci nu înțeleg de ce tot vina mea e că, am făcut ce au zis atâția oameni din viața mea.
Și chiar de ce ar fi vina mea, dacă eu nici măcar nu am știut că de fapt prezerv nu e suficient pentru protecție. Și nici că o pastilă anticoncepțională e de fapt a dracului de scumpă.
Dar de fapt, da, ai dreptate, trebuia să mă fi uitat înainte la o anticoncepțională, ca să-mi dau seama de fapt, după preț, că e scumpă, tocmai pentru că nu e ok să faci nimic în afara căsătoriei și fără rânduiala domnului. Și că de fapt se×ul în sine e foar pentru procreere, și dacă o faci in legea Domnului, la timpul ok, nu va trebui să mai folosești niciun prezerv și nici o anticoncepțională.
Trist, dar da, trebuia să fi văzut semnalele. Asta e, asta va fi defectul meu nr 1. Că mereu ascult de alții în loc să ascult de mine. Sincer după mine, aș fi rămas virgo all my life, dacă nu găseam ceva potrivit mie. Și până la urmă nu era vorba de nuștiu ce mare potrivire, dacă nu mă iubea. Însă clar nu aș fi căutat se× fără iubire. Iar dacă nuexista, fix așa cum au zis niște amici de-ai mei, atunci nu mulțumesc, doar de se× nu av3am nevoie.
Dar a trebuit să ascult eu toți nebunii, care s-au băgat în viața mea. Dar pe care la dracu, dacă mâine rămân pregnant, la dracu de se va sinchisi să mă ajute cu ceva.
Când am spus că detest, mi-e silă, de oameni și așa ziși "oameni" mă simțeam vinovată de acest feel. Azi însă, chiar ador că simt asta. Oamenii nu merită nimic. Decât un sclifoi în memeacă.

Și dintre toate regret cel mai mult, că în loc să fi ascultat de PufulețiGratis a mea, care a și zis acum ceva timp, că noi vom fi oricum ok, dacă nu găsim dragostea, măcar vom rămâne virgo forever, știm că nu avem relații tulburi și nu am despărțit alte familii și eu în loc să ascult de ea, eu ce dracului am făcut am ascultat de unchi-miu care oricum și-a tras-o cu tot Mapamondul și astfel de oameni deci am ascultat eu. Doar pentru că vai, am înebunit din cauza lipsei se×uale. Și de fapt azi, cred că o să înebunesc și mai rău, aflând cât de jigodii sunt bărbații, nici clean nu mai sunt, am și inima frântă și e posibil să rămân și pregnant cu un idiot colorat.
Asta da viață. laughing)
Uneori am impresia că viața râde de mine. Nu știu, dar doar asta-mi transmite viața, că râde mereu de mine.

| dullcat a răspuns (pentru anonim_4396):

Prezervativul are eficienta de 98%, deci daca este folosit corect, din 100 de femei, 2 tot vor ramane insarcinate.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Pilula. De. A. Doua. Zi!

Ți.am mai spus: nu te mai victimiza, fii mai responsabila și nu mai generaliza. Nu sunt toți bărbații "jigodii". Tu trebuie să știi ce vrei și aia să cauți. Daca zici că.ti place de indian nu poți să.l faci idiot colorat.
Nu râde viața de tine. Alții poate rad, dar nu tb să te intereseze. Gândeste.te la ce.ti dorești tu de la viață, fii optimista și lasă gândurile negative deopartewinking