Ketonal (Duo).Mie îmi trece de fiecare data cu el durerea de măsea sau de cap
Poți să încerci și niște ketonal.
Este făcut special pentru durerile de măsele.
Si paracetamol sau alhocalmin ar fi bun dar nu iti recomand sa iei pastile dupa ureche.
Ultima dată când am fost la dentist pentru că mă durea o măsea ca să mi se plombeze măseaua respectivă m-a costat 350 RON.
Și în prețul acesta s-a inclus și scoaterea nervului plus curățirea canalului deoarece aveam infecție.
Nu îmi permit să mai dau atâția bani pe tratarea unei singure măsele din păcate.
Acum înțelegi și tu faptul că salariile sunt foarte mici plus faptul că la mine în familie noi avem salariul minim pe economie fiecare.
Te inteleg, dentistii au preturi destul de mari, dar sunt si dentist ce lucreaza mai ieftin, intreaba la mai mulți cat te costa ce ai de facut iar apoi alegi. Iar daca ai vreo carie, cu medicamente amani inevitabilul adică stomatologul, plus ca riști să se agraveze atrăgând dupa sine costuri mai mari sau chiar mai rau sa-ti pierzi măseaua. Si nu vrei sa stii cat costa un implant. Oricum iti recomand Ketonal retard, Ketoproxin ca răspuns la întrebarea ta
Ketonal retard 150mg sau Ketoproxin 100 mg
Ketonalul duo nu mi se pare la fel de bun precum celelalte două, având totusi aceeași substanță activă.
Doza maxima admisă este de 200 mg Ketoprofen pe zi
Salut!
Incearca sa-ti mai clatesti gura cu apa si sare, iti amorteste putin din durere.
Mai incearca si cu Ketonal. De Paste m-a napadit o durere teribila la un incisiv, n-am avut unde sa merg, asa ca am apelat la medicamente. Vreau sa-ti spun ca am luat 4 comprimate de 400mg ibuprofen si nu simteam vreo ameliorare, poate doar cu clatirile cu apa sarata, insa cand am luat un Ketonal, o zi n-am mai simtit durerea, ba chiar credeam ca mi-a trecut, insa n-a fost asa. :/
Succes!
A.un unchi mai ma punea sa ma dau cu ceva alcool tare acolo, sa amorteasca, imi dadea nebunul cu ceva lotiune de corp. Chestia era ca functiona, dar totusi...
Fugi la un stomatolog, sigur se poate rezolva mult mai usor decat daca vei merge peste o saptamana-doua.
Sanatate!