Stai cat mai mult cu parul impletit si fa-ti masti de par cu ulei de masline, galbenus si ulei de ricin!
Buna!
Eu,stiu ca parul creste in timp si ca nu creste grabit.Dar citeste asta: http://www.cosmocity.ro/......pede.html.
Acolo scrie cum sa creasca parul mai repede. Sper ca te-am putut ajuta cumva.
Pa, pa!
Taie-ți vârfurile când luna este în creștere! Succes!
Despre fazele lunii găsești chiar și în calendarul ortodox / pe net
Baftă!
Daca vrei sa-ti creasca parul in cateva saptamani iti recopmand ULEIUL DE RICIN.
Il poti cumpara de la farmacie.Costa 3 lei
De fiecare data cand te speli pe cap, dupa ce te limpezesti de sampon iti pui o lingura de ulei in cap si freci.Il lasi 5 min sa actioneze si apoi te clatesti bine bine bine de tot, ca daca nu te clatesti cum trebuie o sa ti se increteasca parul de zici ca esti oaie.
Succes!
Cel mai bine ar fi sa iti faci un fel de masca de par din : ou, rom si ulei de ricin (functioneaza!)
Ca sa creasca trebuie sa-i tunzi varfurile arse si despicte in fiecare luna lasandu-l sa creasca frumos. Ti-as recomanda sa folostesti un balsam o data la 2-3 zile. Cele de la nivea sunt cele mai bune si nici nu costa prea mult!
Mai intai taunde-ti varfurile putin, sa nu fie tocite, si da-ti cu ulei de ricin.
Sa nu te mai gandesti la elshi nici nu vei observa cand trece timpul sh el va creste