anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce simptome ai daca devii psihopat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Unul din simptome e ca incerci agresiv si violent sa convingi lumea ca homosexualitatea este un lucru bun si valoros. Tocmai m-a cam enervat un animal.

| ALGator a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

Au ajuns si animalele pe TPU? Wow! Cred ca e primul site mixt din lume. Ce mi-as dori sa stau de vorba cu un soarece sau cu o maimuta!

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru ALGator):

In categoria de animale se situeaza cu buna stiinta si cu mandrie singuri, nu eu am facut incadrarea. Ei incearca sa faca dovada ca in regnul animal homosexualitatea este ceva normal si peste tot locul si ca atare trebuie sa luam model de la ele. ( Ca sa fim intelesi de ce am folosit cuvantul "animal ", sa nu crezi ca imi permit eu sa determin gradul de evolutie al cuiva. In afara de asta nici nu pot sa-i ridic la statutul de oameni daca ei nu-si doresc ). La fel, ei sustin ca homosexualitatea e ceva cu care te nasti, elegant mod de a scapa de raspundere. Eu sustin ca atunci cand te nasti esti si prost dar daca mori tot prost nu e vina altora daca mori tot asa, iar cum alegi sa traiesti ( ca om sau ca animal prost ) e alegerea ta. Si ca fie mai cool si sa demonstreze ca degeaba esti prost daca nu esti si ipocrit sustine in alt topic ca cainii nu sunt agresivi din nastere ci este dupa educatia care le-o da stapanul.
https://www.tpu.ro/sanatate/te-nasti-sau-devii-gay/#15346978

| Volsvagan70 a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

Respect

| TCosminn a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

Care homosexualitate, ca acum e LGBT. Sper ca nu era delfin.

12 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Delir, halucinatii, tremor, agitatie, logoree, euforie.

| Seven07 a răspuns (pentru cami):

Serios? Serios? Oh god!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Vînturilaughinggaze.

| ALGator a răspuns:

Exista o paleta intreaga de manifestari anormale care are fiecare denumirea ei de ex sindrom mano-depresiv, schizofrenie etc, atit de mult incit umpli carti intregi cu ele si faci o facultate.
Fiecare din acestea prezinta simptomele ei. Ca sa te "califici" pentru una din ele trebuie sa intrunesti un punctaj de simptome. Deci nu numai asa ca te-ai simtit nu stiu cum intr-o dimineata si gata esti psihopat. De exemplu multi dintre noi putem avea ceva trasaturi de autism dar daca nu raspundem afirmativ la un numar de simptome nu ne incadram.
Exista predispozitii mostenite care insa se pot sau nu se pot declansa in cursul vietii. Unele asteapta ceva in plus, de ex un mediu violent, ca sa devii antisocial. Altele pot interveni din cauza unor solicitari extraordinare (de ex militari pe cimpul de lupta).
De la caz la caz, se primeste trimitere la medicul psihiatru care se apuca sa faca numaratoarea simptomelor si incadreze pacientul atita cit se poate.
Doctorii pot spune mai multe si mai exact.

| AlexCristi97 a răspuns:

Psihopat nu devii, te nasti. Lipsa remuscarilor, a empatiei, a emotiilor sincere, uneori cruzime/sadism, abilitati bune de manipulare. Psihopati vei gasi peste tot prin inchisori deoarece fac multe crime, neavand remuscari. De asemenea, prin toate functiile inalte ale lumii, conducatori de corporatii, de banci tot datorita carismei, manipularii si totodata lipsei de remuscari/empatie care le permite sa se foloseasca de oameni pentru a creste ei in rang social.

Răspuns utilizator avertizat
| Seven07 a răspuns:

Cum a zis cineva mai jos, nu poti deveni psihopath ci te nasti. Intr-adevar are dreptate dar nu in totalitate. Psihozele apar si in functie de evenimentele traite, ai o afinitate si in loc sa devi depresiv si sa te sinucizi, evoluezi intr-un alt mod. Tind sa cred ca foarte multi oameni inteleg gresit termenul de "psihopat". O sa iti dau unn exemplu de psihopat : Haniball Lechter. Alt exemplu : Sherlock Holmes. Psihopatii au caracteristici unice, caractere create sunt multe. Exemple reale : Hitler, Nikola Tesla, Vlad Tepes, Vadim Tudor. Personal cred ca absolut orice om are o inclinatie spre psihoza si o latura psycho, doar ca in general nu sunt evenimente suficient de marcante care sa te faca sa aluneci intr-o extrema.

| Anirbas a răspuns:

Nu poti sa devi, te nasti psihopat. Nu poti empatiza cu lumea, cand ti se povesteste ceva trist nu simti mila, nu intelegi emotiile celor din jur. Nu ai constiinta, in consecinta, nu ai remuscari. Nu simti frica. Nu simti iubire, poate optional un atasament obsesiv, mai mult simti ca persoana e a ta, nu ca o iubesti.

Întrebări similare