Te simti bine, euforic, razi ca un idiot fara nici un motiv.Aceasta stare dureaza maxim 1 ora. Dupa asta te vei simti prost, vei vomita in continuu si nu te vei putea da jos din pat cam 3 zile.Pe langa asta se distrug celulele nervoase, deci dupa ce te droghezi de mai multe ori vei avea probleme medicale(care nu prea le poti rezolva) toate viata.
Daca vrei sa vezi pe viu efectele du-te intr-un gang noaptea. Daca vei gasi niste tipi intinsi pe jos care se comporta ca niste handicapati inseamna ca tocmai s-au drogat.
Nu am incercat :)) si nici nu vreau dar din cate stiu te simti euforica si ai ganduri necurate sa te sinucizi de exemplu dar dc intrebi?
uite aici un interviu:http://rrimuna.wordpress.com/2009/01/24/ma-droghez-de-la-15-ani/
Si in primul rand:devii dependent
prima data te ia ameteala iti vine sa vomiti si apoi iti vine sa razi din orice apoi incepi sa te simti fffffff nasol, chiar deprimat si iti vine sa spargi totul prin casa, deoarece corpul nu isi mai primeste drogul.De aceea se ajunge la dependenta, pentru ca doresti sa-ti treaca stara imediata de rau si sa te simti iarasi bine, luand inca o doza si inca una si inca una pana ajungi sa omori si oameni pentru a face rost de droguri.
Depinde de stare, depinde de drog, depinde de cantitate.
NU recomand.nici un om intreg la minte nu s-ar droga...e o senzatie care te pisi pe ea
Nu am incercat pana acum, dar am auzit ca e o stare euforica destul de reala. Adica, e reala pana la urma, doar ca noi nu sunem facuti sa traim in lumea aia. Este atunci cand esti cu capul intr-o lume, si cu corpul in alta. Cand cele doua nu se mai inteleg, poti deja sa te gandesti (daca mai poti), ce sa scrii pe cruce, eventual, sau sa iei legatura cu cei de la crematoriu. Depinde de preferinte.
FoofieLips întreabă:
S1mplu întreabă: