Cu cat concentratia de THC este mai mare, cu atat produsul este mai bun. Din pacate, legal nu este permis decat sub 2%.
Acesta este un site foarte complex, continand inclusiv explicatii medicale si stiintifice pentru fiecare boala grava, pe care o poate trata uleiul CBD. Merita citit si daca iti inspira incredere, cumapara de pe el.
Toate recenziile cumparatorilor suntd e 5 stele. Vad in josul paginii lro specificat clar si vizibil contactele companiei, incusiv Autoritatea de Protectie a consumatorilor.
https://ulei-cbd.ro/
Salut de unde pot compara acest ulei? Se poate lua fara acordul medicilor? Se poate utiliza pe termen îndelungat? O am pe mama grav bolnava și eu la randul meu sufăr de anxietate serioasa as aprecia tare mult daca mi-ai trimite un mesaj in privat de unde îl pot lua și dacă nu are reacții adverse și cum se utilizează sper sa nu ignori acest răspuns an văzut că are ogrămadă de beneficii
Tu vrei sa îl cumperi? Sau de ce ai pus întrebarea asta? Eu parcă m-aș risca sa îl iau și fără acordul medicilor daca nu face rău
anonim_4396 întreabă:
Carmen133 întreabă: