| AlexandraMarina a întrebat:

Ce solutii ati gasit pentru slabit? happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Depinde si de varsta, iti dai seama ca unei fete de 20 de ani nu-i poti da aceeasi diete ca unei femei de 48, sa fim seriosi...depinde si de cate kg ai...etc

| lifeisperfekt a răspuns:

Poi faci mult sport(hantball, inot-foarte important inotul) si incearca timp de 1 saptamana-2 sa iti faci in fiecare seara o salata cu rosie, peste(dinacela la conserva), pui putin ulei de masline(nu foarte mult) si stoci o jumatate de lamaie.Dar cel mai important este sa faci macar jumatate de ora in fiecare zi sport.Eu am respectat intocmai ce am scris mais sus si sa stii ca am reusit sa slabesc.Eu sper ca te-am putut ajuta si iti urez succes!happy

| Jameson a răspuns:

Mult sex.tu trebuie sa faci miscarile. Bafta...

| CosminRR a răspuns:

"Ce solutii ati gasit pentru slabit?" rolling on the floor
Asa de greu e sa faci putin sport si sa mananci cu moderatie?
aaa sau tu vrei sa stai degeaba in fata computerului,TV-ului etc. sa bei si sa mananci toate cacaturile pline cu e-uri, coloranti, conservanti etc?

| AlexandraMarina explică (pentru CosminRR):

Multumesc dragule. Daca nu ai altceva de facut, cauta-ti sa raspunzi in alta partewinking. Fac sport( daca tot ziceai) si nu stau toata ziua degeabawinking. Ma refeream la alimentatie.happy

| CosminRR a răspuns (pentru AlexandraMarina):

Si ce vrei sa spui "draga" mea? Ca faci sport si nu slabesti?
"Ma refeream la alimentatie." asa-i ca te doare mana sa dai un search pe google? gasesti acolooo... tot ce vrei sa stii despre o alimentatie cat decat sanatoasa.

| AlexandraMarina explică (pentru CosminRR):

Da',,, atunci pentru ce e TPU? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O alimentatie sanatoasa si echilibrata+un program regulat de exercitii fizice; aceasta este reteta succesului.
Elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chipsurile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci,seminte, alune, migdale sau fistic.De asemenea,evita pe cat posibil prajelile din alimentatie(contin foarte multe kcal, datorita uleiului).Nu trebuie sa elimini complet painea din alimentatie, ci doar sa o consumi in cantitati corespunzatoare.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea(lucrul acesta te va ajuta sa nu depasesti necesarul)si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte de masa va reduce pofta de mancare,iar consumata dupa masa,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii,nici prea mult,nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara).Cea mai importanta, in schimb, este miscarea.20-30 de minute de alergare pe zi,cu viteza medie, te vor ajuta sa slabesti frumos, treptat si sanatos.Succes.

| Pufffx a răspuns:

Bunakiss
Incearca sa bei multa apa.
Sa te feresti de dulciuri.
Sa faci sport.
Si incearca cura asta
Micul dejun

O jumatate de grapefruit sau un pahar de suc de graprefruit neindulcit.
Doua oua fierte sau prajite in putin ulei de masline.
Doua felii de sunca presata sau parizer slab, de pui.
Pranz
Carne slaba de pui sau peste fiarta, la cuptor sau la gratar, pe saturate.
O salata fara sos.
Cina
Carne slaba de pui sau peste fiarta, la cuptor sau la gratar, pe saturate.
Legume pe saturate, dar in afar de cartofi, porumb, mazare, fasole uscata, soia.
Baftakiss