Buna!
Din propie experienta iti recomand gimnastica medicala si inotul. Dar daca faci gimnastica medicala trebuie sa faci zilnic ca sa aiba vreun efect... poate chiar de mai mult ori pe zi.
Da gimnastica medicala si sa te tii in maini pe spaliere, nu sa faci tractiuni, doar sa te tii cateva sekunde in maini asta iti va recomanda si medicul daca suferi de scolioza
Nu cred ca te ajuta vreun sport... fa kinetoterapie (gimnastica medicala) si ai sa vezi rezultatele...am facut si eu si am coloana perfect dreapta
Intreaba medicul daca poti folosi un corset lombosacral. este indicat pentru corectarea viciilor de postura, discopatie, lombosciatica, modificari degenerative, instabilitate, post-tractiuni, post-operator, contracturi musculare lombare paravertebrale, traumatisme ale coloanei vertebrale lombare, tasari vertebrale lombare consecutiv osteoporozei. eu l-am folosit acum 2 ani cand am avut un accident. mi l-am comandat online de la un magazin online de tehnica medicala. aici se gaseste: http://www.tehnica-medicala.ro/......oducts.php