Gimnastica, in fiecare zi cel putin 20 de minute.vei vedea si efectul pe parcursul intregii zile
nu da banii pe dvd-uri. incearca mai bine pe www.youtube.com. acolo gasesti multe video cu gimnastica-dai search. eu fac in special Pilates- serii de exercitii de cate 10 minute, dar mai sunt si altele preluate de pe www.sparkpeople.com. se numesc boot camp-tot asa scurte si usoare. iti mai pot da si o alta idee- www.reachfitness.com, dar aici trebuie sa te loghezi si nu toate exercitiile sunt gratis.si bicicleta este buna, dar mai mult pentru atunci cand te plictisesti de astea si cand nu ai f mult chef. eu mi-am luat una si fac cam cate 5 km pe ea odata la 3 zile
mai poti sari coarda, sau in fata blocului, casei sa te joci cu mingea. sau cel mai tare sport:
dansul:
melodiile tale preferate si dansezi mult... te apleci pana jos etc.
si faci sport.
pup
Sa alergi e cel mai bine. Pierzi cel mai repede in greutate si iti tonifici si corpul
Dansul E si el un scort. Iti pui muzica si timp de 30 de minute dansezi. Eu zic ca e cel mai frumos sport. Iti folosesti toate grupele de muschi si te mai si relaxezi. Poti dansa house, dance, chiar si de pe muzica orientala, dacda te pricepi. Cica intr-o ora de dans oriental consumi cam 400 de calorii
Aruncatul cu privirea, ping pong cu peretele, saritul in pat sau doar gimnastica
Treburile casei pot arde foarte multe calorii. Fii harnica atunci cand esti acasa si ocupa-te de tot ce inseamna miscare. Pe langa acest lucru, cel mai important este sa ai o alimentatie corecta si sanatoasa. Iti recomand sa citesti articolul asta http://www.cura-de-slabire.net/alimente-care-nu-ingrasa/ sa iti faci o idee cam ce ar trebui sa mananci sa devii mai supla. Succes