Pentru sanatate e benefica, dar mie mi se pare ca nu are niciun gust. Oricum, o poti manca in diferite combinatii si o poti folosi pentru a-ti decora farfuria, pentru ca o sa ai alta "pofta" de a manca sanatos
Nu are de unde gust si sa mai fie si sanatoase fiind crescute cu chimicale de sinteza. Comparativ cu ce culegeam eu din gradina in anii '70 '80 acum mancam hartie colorata. Inainte mancai o rosie dulce ca piersica ( e si aceeasi familie de fructe ), acum e mai gustoasa o cana de apa.
https://www.youtube.com/watch?v=9UEeF_l3xOE
Asa simpla n-are gust. Iti recomànd salata cu o conserva de ton in ulei de masline si lamaie sau poti sa adaugi si rosii, castraveti, ardei, ridichii, masline si ce mai vrei si s-o faci mai complexa.
E o salata, doar verde, e verde ca sa nu fie rosie. Ce intrebare :/
Mananca si o sa vezi cum e si daca iti place, fiecare avem opinii si gusturi diferite.
Eu imi fac salata cu ton de cele mai multe ori din salata verde. E un aliment sanatos, dar daca nu il mananci intr-o salata de legume nu are un gust exceptional. Pentru salate ti-as recomanda sa folosesti ulei de masline virgin
Salata verde e foarte buna cu un amestec cu: apa, oțet și zahăr, dar se poate mânca și simplă dar nu are un gust prea bun
Daca bagi zahar in salata ai nenorocit toata ideea de mincat sanatos. E ca si cum ai merge la munte, la aer curat, sa tragi o tigara.
dancapitan întreabă:
Andreeaioan115 întreabă:
nauca întreabă:
User252426 întreabă: