Sunt peste 326 de E-uri care se folosesc in alimentatie, care mai de care mai nocive, sigur ca dauneaza sanatatii dar vrei nu vrei le consumi... daca vrei sa le cunosti cauta Biblia alimentara a lui Gheorghe Mencinicpschi, unde gasesti toate acestea plus descrierea fiecaruia in parte. Iti doresc si imi doresc multa sanatate, dupa ce vei afla foarte multe despre E-uri.
„Sunt peste 326 de E-uri care se folosesc in alimentatie, care mai de care mai nocive„...aberatii.Nu toate sunt daunatoare.De ex:
E 140 = clorofila (colorant natural);
E 300 = vitamina C naturala;
E 306 = vitamina E (antioxidant);
E 322 = lecitina (antioxidant natural);
E 407 = caragenon natural (emulsifiant);
E 421 = manitol de cofetarie;
E 440 = pectina (gelifiant natural)
chiftelutacrocanta întreabă:
ronniejamesdio373 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
NotToday întreabă: