| cotidianulro a întrebat:

Ce stiti despre Infertilitate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Cred ca aici gasesti destule date pentru ceea ce te intereseaza. Mi se pare un site destul de bine organizat
http://www.infertilitate.ro/

auran
| auran a răspuns:

Te poti naste cu ea sau o poti capata pe parcursul vietii si cu multe tratamente mai poti obtine rezultatele pe care le doresti
depinde de viabilitatea spermatozoizilor de varsta femeii, gradul de poluare, medicamentatie, droguri, etc sunt multe lucruri ce pot determina infertilitatea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este cumva o intrebare sponsorizata de SOV? doreste sa stie ce probabilitate exista de a se mai naste unul precum el in viitorul apropiat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai daca este sponsorizata de catre Vantu.pana atunci, nu stim nimic, informati-va din google.

| cotidianulro explică:

Gasim informatii, doar am vrea sa stim ce stiti voi despre aceasta problema cu care se confrunta aproape 20% dintre cuplurile din Romania.

| cotidianulro explică:

Vrem sa facem o campanie de informare, educare si sensibilizare asupra acestui subiect, credeti ca ar fi necesara?