| Tramznit a întrebat:

Ce stiti despre perioada "hormonala"?

Am 15 ani jumate si sunt baiat. Masturbarea la aceasta varsta poate cauza marirea alunitelor sau sa apara alunite? Stiu ca odata ce te-ai masturbat la varsta asta "starnesti" oarecum hormonii.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| jadir a răspuns:

Dai inainte cu tupeu din punct de vedere medical nu e nici o problema, dar atentie trebuie sa stii si cand sa te opresti si sa incepi o viata sexuala normala altfel risti ca la nivel emotional sa apara probleme.

| Damasc a răspuns:

Alunitele ca alunite...cand v-or aparea primele fire de par in palma.atunci e motiv de ingrijorare.

| BlackNinja2029 a răspuns:

Stai m-a linistit fa laba in continuara asta e minciuna uite ati dau sa te uiti sa vezi ca masturbarea e sanatoasa http://www.sexpert.ro/......ontra.html funda si fa laba in continuare asta cu alunita e minciuna e sanatoasa masturbarea am intrebat eu un doctor