| ram_1165 a întrebat:

Ce stiti despre Pitiriazis Rozat? Ma intereseaza din experiente proprii, ca de pe net m-am tot informat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| aleksuta a răspuns:

Pai pitiriazisul e una si aceeasi cu psoriazisul si am si eu acest lucru.Am avut mai multe tipuri:rosiatic,verde,incolor.E o boala cauzata pe sistem nervos si care creaza pete pe corp. Apare de la stres, oboseala, nervi si trebuie tratata la dermatolog.In plus daca vrei sa stai la soare nu sta prea mult ca risti sa ti se faca rau sau sa ti se extinda petele.Netratata te poate umple de pete cat mai multe care se vor vedea urat. Sfatul meu e sa stai cat mai putin la soare sau sa fii protejata si sa te duci la un dermato bun, nu neaparat particular, dar care sa-ti dea o crema bunahappytake care