| ticbest97 a întrebat:

Ce studii imi trebuiesc pentru a devenii medic pediatru. La ce liceu trebuie sa ma inscriu?
Ce materii imi trebuie in afara de biologie?
va rog ajutati-ma dau fundita.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dupa liceu, va trebui sa faci Facultatea de Medicina. E bine sa te inscrii la un liceu cu profil fizica-cimie sau chimie-biologie. In afara de anatomie, iti trebuie cunoastinte solide de chimie organica pentru admitere. In timpul facultatii, ca sa faci fata, iti trebuie cunostinte medii de fizica si engleza si o mare putere de invatare. Dupa facultate, trebuie sa dai examenul national de Rezidentiat si sa iei o nota suficienta pentr a-ti alege pediatrie (in primii 7-800)

| drifter_5260 a răspuns:

Liceul nu prea are mare importanta. trebuia sa faci facultatea de medicina. in liceu poti face bio-chimie, te ajuta in pregatirea pentru admiterea la facultate

| RoxyWentz a răspuns:

Pai pentru a deveni medic pedriatru, urmezi liceu cu profil stiintele naturii.Vei face matematica, fizica, chimie si biologie.Ca liceu poti sa alegi liceul Gheorghe Sincai (se intra cu medie mare), Mihai Eminescu, Lucian Blaga etc. Sper ca te-am ajutat.Pwp.Fndita te rog frumos? P.S:si eu voiam la fel ca tine dar m-am razgindit cand am auzit ca se face matematica si fizica.

| RoxyWentz a răspuns:

Pai pentru a deveni medic pedriatru, urmezi liceu cu profil stiintele naturii.Vei face matematica, fizica, chimie si biologie.Ca liceu poti sa alegi liceul Gheorghe Sincai (se intra cu medie mare), Mihai Eminescu, Lucian Blaga etc. Sper ca te-am ajutat.Pwp.Fndita te rog frumos? P.S:si eu voiam la fel ca tine dar m-am razgindit cand am auzit ca se face matematica si fizica.Trebuie sa faci facultatea de medicina.