Pai temperatura depinde de mai multi factori abiotici : temeratura camerei, conditiile in care a murit ...De obicei temperatura scade in functie de ore iar pentru a afla temperatura se masoara cu un termometru introdus in ficat.Nu te pun acum sa infigi termometrul in mort (Doamne fereste ] dar asta e procedeul pe care criminalisti il folosesc.
Temperatura mediului in care se gasesc, logic. Nu e nimic distractiv in intrebarea ta, cel mult faptul ca trebuia sa stii asta din clasa a saptea.
Si n-ai invatat cum se racesc corpurile mai calde decat mediul inconjurator. Sau in Germania fizica este altfel. Cat despre termometrul infipt in ficat: numai in filmele de groaza proaste, medicii nu fac asa ceva.
Cand mori sangele numai circula ca sa faca incalzirea corpului...
Deci temperatura scade imediat.
Brigaela : eu nu fac scoala in Romania. eu traiesc in germania si aici sistemul de invatamant e diferit! nu am invatat asa ceva...aaa si semnul asta mi-a scapat scuze
Nu nu am facut fizica ce e asa de greu de inteles.eu sunt pe profilul "limbi" nu fac fizica si chimie.dar ma rog nu stau eu acum sa iti explic tie sistemul.de la anul voi avea fizica pentru ca trec intr-o alta sc