Sincer nu mai stiu cum sunt lucrurile prin Romania. Eu am mers la medicul de familie si acesta mi-a facut analizele de sange de a la z, echografie la tiroida si ecografie abdominala, iar la medicul ginecolog am facut testul Papanicolau si alte analize de sange (sincer nici nu stiu exact pentru ce mi-a luat). Oricum pana acum analizele mi-au iesit bune. Dupa care mi s-a spus sa iau acidul folic. Si eu de la mine iau Maca este un afrodisiac peruan care creste fertilitatea. Mai urmeaza sa-mi fac si toxoplasmoza in curand care si aceasta se plateste vreo 10-13 euro. Echografia abdominala si cea de tiroida nu au fost suportate de casa de asigurari, deci a trebuit sa scot din buzunar in jur de 40 euro si tin minte ca citisem pe undeva ca si in Romania nu intra nici astea in asigurari, deci se platesc. Mergi la medicul de familie consulta-te cu acesta si sa-ti spuna exact ceea ce trebuie sa faci mai departe.
Sper sa te ajute acest articol http://medlive.hotnews.ro/pregatirile-pentru-sarcina.html.
La preturi poti intreba inainte de a face programarea la medic, ti se vor spune.
Succes!
Mergi la ginecolog, iti face niste consultatii sau ceva si asa o sa afli. Oricum, daca nu mergi la ginecolog nu ai cum sa afli ceva.
Am fost de 4-5 ori din cauza ca am niște dereglări hormonale, îmi vine menstruația regulat doar ca tine 2 zile și curge doar puțin.Mi-a făcut o ecografie vaginala sau nu mai știu exact cum se numește și a zis ca ovarele sunt ok, ca am un uter retrovers și puțin lichid în burta
Si nu ti-a zis si ce trebuie sa faci, nu ti-a dat un tratament/reteta ceva?
Pentru acel lichid mi-a dat 5 zile sa iau nurofen forte dar sincer nu prea vad legatura.
anonim_4396 întreabă: