Neurotransmitatorii nu pot fi testați deoarece se află în creier. Serotonina e un neurohormon antistres, numit si hormonul "fericirii"
Creste cu ajutorul anumitor pastile date de psihiatru însă în cazul tau, cu acea tahicardie, ti ar trebui ceva pe baza de gaba. Consulta un psihiatru! El se ocupa de bolile pe baza de stres.
Sa stii ca mi-ar placea sa am o gagicuta sa-mi gateasca dar eh. nu`s nici macho man, si nu`s nici de la master-chef. Asa mananc draci
in ziua de azi pentru orice exista cate o pastila, si in loc de mancare
Sa stii ca mi-ar placea sa am o gagicuta sa-mi gateasca.
Ah, da, deci de vină este lipsa gagicuței, iar de lipsa ei sunt de vină americanii. Mă opresc aici, ca să rămânem prieteni și să nu îmi dai ignor.
Relax, nu dau ignor la nimeni, si nu ma supar in conversatii virtuale, pentru ca is. virtuale.
Man, mi lene sa gatesc asa mananc ce nu trebuie preparate.
Iar cu fetele acolo e jale, orice fata indiferent cat de hidoasa ar fi tot are 2-3 "admiratori" care trag de ea. Deci la o fata cat de cat acceptabila, gen sa nu fie balena, sau sa-i lipseasca un picior, mana ceva trebuie sa intreci peste 10 "potentiali iubiti"
Prea mare concurenta, asa ca prefer sa stau relax, indiferent. Aud zilnic cum vorbesc altii de fete viseaza etc, dar cu aia raman cu vise , eu zic simplu Pas stiu ca nu-s ceva super ultra-mega barbat asa ca zic pass.
Iar faza cu americanii, este ca insecuritatea viitorului, face ca familiile sa nu faca atati copii, de regula se opresc la 1-2 daca primul e barbat zic ca 1 e suficient incat sa transmita "familia " mai departe. Daca primul e fata atunci probabil mai fac 1 sa fie si Baiat. Asa s-a ajuns la o inegalitate numerica intre sexe.
Mai demult in comunism oamenii faceau mai multi copii, avand relativa siguranta dat de stat, si atunci nu erau atatea fite scumpe. Asa ca erau fete din plin.
anonim_4396 întreabă: