| soniaa a întrebat:

Ce tip de dieta ar trebui sa tin? mi se intampla foarte des sa am arsuri la stomac(asa simt)si numai daca mananc ceva imi trece, acest lucru se intampla de 3 luni incoace si am pus 8 kg, sunt intr-o tara straina si deocamdata nu am posibilitatea sa consult un doctor, constientizez ca exista posibilitatea sa am problema. cu stomacul, dar nu vreau ca acest lucru sa-mi impiedice slabirea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Este posibil sa ai o gastrita. Orice ai avea cu stomacul se rezolva numai prin regim.Pai:
-Sa nu mananci deloc Fast-Food-uri,prajeli,carnuri grase(carne de porc),dulciuri.
-Cele mai bune alimente pentru astfel de probleme (nu neaparat gastrita)sunt:iaurtul preparat in casa,branza preparata in casa,supa de legume strecurata,morcovi fierti,piure de cartofi,orezul fiert,piure de fructe,compotul,grisul cu lapte,carnea de pui sau de porc fara grasime,ouale fierte si moi,este permis laptele,pestele alb,compotul,supa crema de legume,poti bea ceai, suc de fructe dulci(fara citrice), mamaliga foarte bine fiarta si dovlecei sub forma de piure, sufleu sau rasol.
Cam atat.Insanatosire grabnica si sper sa te ajute.
Pa.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sufar de gastrita. Pe scurt nimic acidulat, nimic acru(muraturi, citrice), nu ai voie fructe crude (exceptie banane si mar), ci doar fierte in compot, nimic prajit (fiert sau copt), nimic afumat. Pentru a atenua din arsuri, eu iau odata pe zi, seara o pastila de Omez. Sanatate!

| andrei234 a răspuns:

Arunca o privire aici: http://www.dietadeslabit.com/

| soniaa explică (pentru andrei234):

Merci de raspuns, tin sa specific ca urmez o cura de slabire recomandata de doctor specifica pentru gastrita-pentru ca asta era problema mea si am slabit din cele 8 kg in plus -3kg,poate nu pare mult, dar pentru mine este...am de facut multe sacrificii culinare crying( si bineinteles SPORT big grin

| soniaa explică:

Merci de raspuns