| mercedes a întrebat:

Ce tratament as putea lua pentru a scapa de cistita asta.De vreo 2 ani am luat biseptol si imi trecea dar de anul acesta din ianuarie nu mai vrea sa treaca si am inceput cu antibiotice H-NORFLOXACIN 400 mg de 2 ori cite unu pe zi si FLUCONAZOL 150mg ca sa nu fac ciuperca de la antibiotic.Deja am luat o cutie de 20 de pastile si nu imi trece, va rog sa-mi spune-ti ce as mai putea lua ca deja nu mai stiu ce sa fac, va rog sa-mi raspunde-ti.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
mlm
| mlm a răspuns:

Buna seara, uite parerea mea este sa nu asculti si sa te iei dupa oricine iti spune sa iei mai stiu eu ce medicamente; Sfatul meu este sa consulti un alt medic si el iti va prescrie alt antibiotic, altfel o sa ajungi dependenta de medicamente si nici nu o sa-ti treaca ceea ce ai.Iti doresc multa bafta.

13 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Nu mai lua nimic pana nu ajungi (urgent) la medicul urolog; el te va investiga, va stabili prin analize natura infectiei si in functie de aceasta va prescrie tratamentul care trebuie urmat cu contiinciozitate si pana la capat. Mira

| devine a răspuns:

Depinde carei bacterii i se datoreaza cistita... dar oricum Norfloxacinul are spectru destul de larg pentru bacteriile acre pot coloniza tractul urinar, insa el se ia o data la 12 ore, nu la 24 ore... nu stiu ce sa zic. poate ca luandu-l la 24 h nu le-ai dat in cap suficient de agresiv bacteriilor. mai poti face o urocultura inca odata (banuiesc ca ai afcut deja una in urma careia ti s-a recoamndat antibioticul) sa fi sigura ca e vorba de aceeasi bacterie

tundenana
| tundenana a răspuns:

Sa mergi la urolog si sa ceri o antibiograma, urocultura etc stie el... ai o bacterie care este reszistenta la antibioticele luate... trebuie antibiograma neaparat sa stii ce antibiotic ar fi bun si util pentru tine... nu amana mult timp pentru cu cat mai tarziu cu atat consecintele pot fi mai grave...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la GINECOLOG si el te va lamuri

| nicky a răspuns:

Eu am luat pentru. cistita NOLICIN 1 la 12 ore timp de 7 zile si trebuie neaparat si un antiinflamator, am luat si INDOMETACIN supozitoare 1 seara 5 zile. Daca nu suporti supozitoarele cere de le farmacii pastile antiinflamatoare. Oricum farmacistii ar trebui sa stie ce sa-ti recomande sa iei. Sanatate.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Lasa o saptamana sa treaca, apoi fa-ti o urocultura cu antibiograma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearac asa i-ei albastru de Metil 20 picaturi pe paine s-au zahar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cine ti-a recomandat Nolicin, sau norfloxacin! acest antibiotic, de multa vreme, nu se mai prescrie nici la tratamentul infectiilor urinare la barbati! este bine sa mergi la doctor, nu mai lua antibiotice dupa sfatul farmacistilor, pentru ca ei nu au rezultatul analizelor tale in fata ochilor, ca sa poata sa iti recomande ceva eficient! pentru cultura ta generala, se recomanda pentru cistite sau alte infectii urinare, ciprinol sau ciprofloxacina, medicament insotit de metronidazol... poti face bai cu ceai de pelin, sau de galbenele! si cineva a spus despre albastru de metil, care are intr-adevar un rol desinfectant!

| mateia a răspuns:

Orice tratament ai lua, numai dupa sfatul medicului, cu antibiotic, ia ca adjuvant, este foarte important, sau in cura preventiva (dupa ce ai scapat de cistita, ca sa nu mai reapara) Cystinol Akut. Este un medicament din plante, din strugurii ursului, si se gaseste in farmacii.

| Mony_6801 a răspuns:

Si eu sunt in situatia ta.Imi trecea cistita cu sumetrolin(biseptol), am facut din nou acum infectie urinara, am luat sumetrolin, nu mi-a mai trecut apoi am luat nolicin si dupa ce am terminat trartmentul iar m-a apucat.Luni ma duc sa-mi fac proba la urina, urocultura cu antibiograma, e cel mai sigur.SANATATE

| Mony_6801 a răspuns:

Buna! eu am fost la ginecolog si mi-a dat ampicilina 500mg.si am scapat, acum sunt bine. daca nu e bun tratamentul te poti imbolnavii de rinichi cu timpul, fa-ti curaj si du-te la medic (nu la medic de familie). SANATATE

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da vreau