| MadiAlice a întrebat:

Ce tratament bun impotriva caderii parului stiti? Unul eficient!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Poti incerca produse dermatocosmetice impotriva caderii parului pe baza de minoxidil http://www.i-medic.ro/......i-la-femei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Impotriva caderii parului iti recomand sa incerci asta:
o lingura de gaz, o lingura rom, o sticluta de vitamina A(uleioasa), un galbenus de ou.Amesteci bine, aplici pe parul spalat, incepand de la radacina spre varfuri.Lasi timp de o 1/2 ora, clatind apoi foarte bine parul.
Tratamentul se poate face la 2 saptamani.
Te pup!

| mihaelaalol a răspuns:

-in primul rand taierea varfurilor despicate opreste caderea parului.
-de asemenea,exista odata de la gerovital parca petrol si sampon(a\mai intai aplici petrolul, masezi, stai putin si dupa te speli cu un sampon(din aceeasi gama)
-de asemenea, incearca sa folosesti mai mult pieptanul decat peria(Cu peria iti cade si mai rau parul)
-un alt sfat ar fi sa nu tii tot timpul parul strans(il tii la un moment dat, caci e vara insa dupa incearca sa il tii liber cateva minutev si apoi iar sa il prinzi)
sper ca te-am ajutat!big grin

| Alcy a răspuns:

Buna,
M-am confruntat si eu cu caderea parului si inca mai am perioade cd imi pica foarte mult de la stres. Am adunat toate informatiile utile pe care le-am incercat in articolul asta:
http://cumul.ro/tratament-pentru-cresterea-parului/
Numai bine!

| VerraKay a răspuns:

Depinde din ce cauze iti pica parul. Gaseste cauzele apoi gaseste solutii. De exemplu daca caderea parului este ereditara, atunci nu prea cred sa reusesti mare lucru, dar totusi merita sa incerci.
Uneri caderea parului este cauzata chiar de produsele de par pe care le folosim (de ex. cele cu alcool). Unele substante chimice in aceste produse au reactii negative asupra scalpului. De preferabil ar fi sa schimbi brandul produselor de par pe care le folosesti daca nu observi schimbari in scurt timp. Recomand Revlon Professional Pro You Anti-Hair Loss sampon sau alte produse destinate unui scalp mai sanatos pentru ca odata ce acesta se simte bine, parul nu are de ce sa mai cada.
Alteori exista deficiente nutritionale, mai exact lipsa de vitamine, minerale sau componente esentiale dietetice, cum ar fi proteinele si apa. Vitaminele si mineralele care sunt de cele mai multe ori responsabile pentru caderea parului sunt vitamina A, vitamina B6, vitamina B12, vitamina C, vitamina E, cupru, fier si zinc. Consumand mai putin decat doza zilnica din aceste vitamine si minerale poate duce la deficiente care cauzeaza caderea parului. Sfat: mananca multe fructe si legume si evita prajelile. Fructe viu colorate si legume, verdeturi, proteine​​, cereale, nuci, fasole si cel putin opt pahare de apa pe zi.
Daca te-ai hotarat sa ai o mananci sanatos si sa ai grija ce produse de par folosesti, specifice tipul tau de par, atunci poti incerta masti/tratamente naturiste precum:
1. Iti pozi masa scapul bland cu mana folosind diferite uleiuri precum: uleiul de rozmarin, uleiul de lavanda sau uleiul de cimbru (se gasesc in farmacii). Ajuta la circulatia buna a scalpului si pastreaza foliculii activi.
2. Puti folosi orice ulei natural, inclusiv de floarea soarelui sau ulei de masline. Incalzeste uleiul, astfel încat acesta sa fie cald, dar nu prea cald. Apoi, maseaza scalpul cu el. Pune un prosop pe cap si asteapta o ora. Dupa, samponeaza si clateste parul din abundenta.
3. Prepara un ceai verde intr-o cana. Lasa-l sa se raceasca un pic si apoi aplica-l pe par. Asteapta o ora apoi clateste parul bine.
Nu peria niciodata parul umed si pentru a evita frecarea parului ud cu prosopul. In schimb, lasa-l sa se uste natural. Redu stresul si nu tine parul prins non-stop. are nevoie de aer ca sa respire, plus se va rupe de la jumatate, nu numai de la radacina.

Succes!

| brianaboss a răspuns:

Du-te la medic. poate e cancer

| MalusDacus a răspuns (pentru brianaboss):

Daca ai cancer iti cade parul de la tratament(chimioterapie)laughing) esti varza! 1

| MadiAlice explică (pentru brianaboss):

Tipic
vorbesti fara sa gandesti.
nu e de mirare

Întrebări similare