| Girly97 a întrebat:

Ce tratament cosmetic ati recomanda pentru o cicatrice aparuta acum un an din cauza muscaturii de caine? Mentionez ca mi-am tratat rana la spitalul "Bagdazar Arseni" dar am ramas cu o cicatrice care inca se vede foarte bine desi am incercat tot felul de creme. Vreau sa merg la o cosmeticiana sa ma ajute sa imi fac cicatricea sa fie mai putin vizibila. Eu inteleg ca nu voi scapa vreodata de cicatrice dar ma deranjeaza cum arat si ce parere ar avea cei din jur despre mine. Nu vreau sa o vindec, nu este posibil, vreau doar sa o fac mai invizibila.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! In ce loc de pe corp ai acea cicatrice? Si este vizibilă?

| Girly97 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Cicatricea aste pe fata. Totusi, fata de anul trecut pot sa spun ca s-a mai imbunatatit putin insa tot este vizibila. Ma deranjeaza asta si doresc sa gasesc o cosmeticiana care sa ma poata ajuta.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Girly97):

Am inteles! Si in zona unde locuiesti nu ai gasit un salon de cosmetică? O cosmeticiană cu experientă, locuiesti in Bucuresti? Ce varsta ai? Sanatate multă.

| Girly97 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am de gand sa caut una dar intai vreau sa stiu daca ma poate ajuta intr-un fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Peelingul chimic

| Danielul123 a răspuns:

Nu este nevoie sa o faci mai putin vizibila, este urma din razboi.

| Girly97 explică (pentru Danielul123):

Razboi? Pe bune?
Incetati cu astea!