Mama mea s-a confruntat cu aceasta problema iarna trecuta din cauza ca a intrat in spital.
Acum are unb par foarte, foarte des, crede-ma. Si-a rezolvat problema caderii vopsindu-se odata la 3-4 saptamani cu vopseaua Gerocossen si dandu-se cu petroleum ( gasesti in farmacii si plafare ) odata la o saptamana-doua si tinandu-l 2-3 ore. Sa nu te astepti ca rezultatele sa vina peste noapte, ele vor veni in aproximativ 7-10 luni, depinde si cum faci tratamentul. Indicat este sa folosesti si un balsam ca la pieptanare sa nu iti mai cada si alte fire de par.
Spr ca te-am ajutat! :*
7-10 saptamani *
Mersi mult
Incearca produse dermatocosmetice impotriva caderii parului, de exemplu Klorane sau Alpecin (le gasesti in farmacii). http://www.i-medic.ro/......i-la-femei
Buna!
Impotriva caderii parului iti recomand sa incerci asta:
o lingura de gaz, o lingura rom, o sticluta de vitamina A(uleioasa), un galbenus de ou.Amesteci bine, aplici pe parul spalat, incepand de la radacina spre varfuri.Lasi timp de o 1/2 ora, clatind apoi foarte bine parul.
Tratamentul se poate face la 2 saptamani.
Te pup!
Masca asta face minuni : o lingura ulei de ricin, o lingura de miere, 20 de picaturi de vitamina A, un galbenus de ou, un catel de usturoi pisat si stors.
Repara varfurile despicate si indeasa parul enorm de mult. Eu cel putin o ador. anul trecut am descoperit-o imi cadea parul foarte mult, dar dupa ce am facut-o o data pe saptamana timp de 3-4 sapt. mi s-a regenerat complet. eu si acum mi-o fac o data pe luna, nu pentru ca as avea nevoie, ci chiar imi face bine parului. Acum e stralucitor sanatos si des. Deci masca o aplici pe radacina firului de par cu miscari usoare si o lasi sa actioneze 30 de minute dupa care te speli ( eu ma spalam si head& shoulders pentru ca e si anti-matreata si face bine radacinii firului de par ). Te asigur ca parul tau isi va reveni. Masca asta am recomandat-o si prietenelor mele si desigur, si parul lor s-a refacut. Plus ca uleiul de ricin este recomandat pentru cresterea parului, sprancenelor, genelor, e foarte bun si sunt ieftine si le gasesti la farmacie. Succes
Cica daca aplici miere cica are niste substante minerale care ajuta la restructurarea capilara
Eu folosesc un tratament de la gerovital plant de 100 ml te dai la rafacina cu el dupa fiecare spalare si nu e scump iti spun si pretul 14, 5 lei
Dyenutza98 întreabă:
RoX96 întreabă:
hjjd întreabă: