| gabriellas a întrebat:

Ce tratamente cunoasteti pentru polipii uterini?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| bubu_7778 a răspuns:

Polipii ca si ranile pe colul uterin trebuie cauterizate! Si-ti recomand sa o faci cat mai repede pentru ca pot duce la cancerul de col uterin.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

du-te si te opereaza ca mai e'' ceva'' (fibroame)acolo la majoritatea femeilor cu acest diagnostic.Cauta un chirurg obstretician bun si se rezolva. Daca stai si astepti minuni ramai''fara tot''. Am cunoscut la spital o d-soara la 23 ani careia i-au facut histerectomie totala.Indiferent de ce tratament adopti- chirurgical sau nechirurgical -decide-te acum si ia masuri.Bafta!

| Oana_2127 a răspuns:

Cel mai bine este sa consulti un medic ginecolog si iti va da el tratament. Mi-au gasit si mie un polip si mi-a dat anticonceptionale Yasmine.
Bafta

Întrebări similare