anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce tratamente sa mai iau ca sa nu mai merg des la baie? Sunt disperata,nu stiu ce sa mai fac! La scoala nu pot fi atenta din cauza asta si cred ca e si de la psihic pentru ca ma gandesc permanent la chestia asta 'oare daca imi vine ce fac cum ma cer?' 'daca ma scapa iar ma cer din nou'! Am luat tot felul de tratamente si in zadar, ce sa mai fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Du-te la un psihiatru, problema ta este mentala, nu fizica.

| RAY a răspuns:

Eu merg si de 12, 13 oei pe zi daca beau 2, 3 pahare de apa vb serios, cand mancam pepene mergeam din 10 min in 10 minute, fructele stimuleaza sa mergi, ai vezica urniara mica nu ai ce face culmea e ca ma prinde in tranvai e jenant, tu la frig nu o faci mai des?

| Florinapopica a răspuns (pentru RAY):

Bada si la frig! Am problema asta de mult timp si pana acum la scoala nu m-a afectat dar de anul asta a devenit tot mai deranjant!