| queenpink a întrebat:

Ce tratement sa-mi fac pentru par sa-mi creasca si sa nu mai cada? pls taspuns big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Căderea părului are mai mulți factori de aceea trebuie investigat și apoi aplicat tratament.
Ulei de ricin, Revalid, Chelstop, etc.
Pa, pa.

| tyana a răspuns:

Incearca revalid fiole.Iti masezi pielea capului dimineata si seara. Si ceva vitamine gen vitamax pe o perioada mai lunga de timp.La mine au functionat bine. Daca nu dau rezultate si la tine poti apela la un dermatolog.Multa sanatate!

| zeenath a răspuns:

Ulei de ricin! Cel mai bun si cel mai ieftin!

| elena_4396 a răspuns:

Ca farmacista iti recomand urmatorul tratament: revalid capsule(1cp*3/zi timp de o luna), revalid sampon si revalid balsam. Se face pauza de o luna la capsule dupa care se repeta tratamentul. Da rezultate extraordinare.

| Lorelai a răspuns:

Foloseste produse de la Revalid si masca cu ulei de ricinhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi cadea foarte mult par, mai ales cand faceam baie pe cap.Am inceput sa folosesc ulei de ricin.Ma dau la radacina inainte cu jumatate de ora de a ma spala pe cap si a inceput sa dea rezultate.De asemenea uleiul de ricin e bun si pentru cresterea genelor. Sper sa-ti fie de folos:*