| Possible a întrebat:

Ce trebuie de facut ca sa se termine ciclu mai repede?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Hpzox a răspuns:

Cel mai bine e ca atunci cand esti pe ciclu sa nu faci baie, deci te speli jos,ca asa trebuie...dar nu fa baie, tu o sa te reglezi cu mentruatia si o sa dureze 2, 3 zile nu o saptamana ca daca faci baie se derecleaza si poate sa dureze mult sa nu iti vina la timp si o sa ai dureri de burta dureroase. Asa ca mai bine fa cum iti spun eu, nu fa ceva la care ai putea sa iti para rau apoi.

18 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Roagă ți prietenul să î ți facă masaj ca să te lase durerile

| Hpzox a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Asa asa...este asa de bine cand iti face masaj...iti trece durerile imediat.

| adinaxD a răspuns:

Sa ramai insarcinata laughing) iei pauza 9 luni laughing

| DNSK a răspuns:

Pe dracu.nimic! asta ti organismul, nu ai ce sa-i faci! el da semnele unui organism sanatos! daca nu ti-ar veni, te-ai plange k ai probleme si k esti disperata, concluzie cu voi nu-i bine nicicum! ii normal, natural, obisnuieste-te!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa dus cu apa recetonguelaughing

| Roxana121 a răspuns:

E o prostie sa opresti ceva cei natural sh sanatos sa fie, cind va intirzie ciclu va jaluiti, apoi ce sa faceti sa se termine, cine sa va mai inteleaga. Bucurativa de ceia ce aveti e ceva normal, si nu mai intrebati astfel de chestii, pentru ca toate fetele isi doresc uneori sa nu aiab ciclu intr-o zi importanta, dar asa se intimpla acum nu trebuie sa opresti ceva cei firesc sh absolut normal. Daca vei luat invedere sfaturile cu apa rece, sau mai stiu eu ce, dupa aia vei avea probleme cu ovarele si chiar sh cu ciclu no sa-ti vina regulat sau o sa-ti vina cu dureri, sper ca atunci sa fii bucuroasatongue

| Possible explică:

Nu am probleme cu durerile! Doar ca am nevoie sa dispara in urmatoarele zile!

| DebbieVonBelial a răspuns:

SEX laughing Pe bune, citeste pe net

| kaileemckenzie a răspuns:

Desi nu este prea bine (nu am incercat) am auzit ca trebuie sa te bagi in apa rece (ca la o piscina) sau cand faci baie cu toata partea de jos si ti seopreste ciclul numa ca luna urmatoare vine cu dureri de burta si ii mult mai rau, deci te-as sfatui sa nu faci nimic big grin

| SSSOMG a răspuns:

Sa iei Vitamina K happy are rolul de a opri sangerarile de toate felurile, inclusiv menstruatia happy

| Licuriiciu a răspuns:

Pentru a se termina nu cred ca sunt metode, dar am auzit ca daca mananci o lamaie se poate opri pentru cateva ore, iar daca bei putina tarie sau ceva alcoolic in afara de vin rosu se poate diminua fluxul de sange care iti curge

| Adelina14 a răspuns:

Trebue sa faci mult sport si vei avea ciclui mai putine zile

| TheFlower a răspuns (pentru Adelina14):

Nu e adevarat. Vrei sa ajunga la spital? De ce crezi ca fetele in acea perioada sunt scutite de la ora de sport?

Sa nu faci sport ca ajungi la spital.Trebuie tastraight face

| SuntFrumoasaAsaCumSunt a răspuns (pentru Adelina14):

Serios?

| SuntFrumoasaAsaCumSunt a răspuns (pentru TheFlower):

Si daca iti este rusine sa ii spus lui domnu profesor...ce faci esti nevoita sa faci sport.....eu am facut luni pentru ca imi este rusine sa ii spun

| KorpiklaaniV a răspuns (pentru TheFlower):

Esti cam proasta bag de seamă.Ba da, sportul elimina sângele mai repede.Pe noi ne punea profesoara sa facem ora; nu făceam sportul doar daca aveam dureri din cauza menstruatiei. Adelina are dreptate. Documenteaza-te și lasă miturilewinking

| chucky31 a răspuns:

Exista pastile ca sa ti-l opreasca dar se dau numai cu prescriptie in cazuri grave. sa nu iei in seama sfaturile cu apa rece k o sa ajungi la spital. si e foarte bine sa te speli in timpul menstruatiei ca sa nu faci infectie.