Articulatiile dor de la infectiile si inflamatiile care el ai tu in corp, nu de la curent, nu de la atmosfera.
Inafara de creme analgezice locale, nimic. Am inteles ca asa patesc unii oameni la schimbarile bruste de temperatura.
Tot o sa ai treaba. Ca nu te vindeci. Asa o sa simti de fiecare data cand se schimba vremea brusc. Adesea toamna si primavara. Cremele alea doar iti amelioreaza durerea, incat sa o faca suportabila.
Nu. Am avut bunici care au avut asta toata viata. Probabil ca ai auzit pe la rude vorbe de genul: Stiu cand o sa ploua sau cand se schimba vremea pentru ca ma doare genunchiul, sau coatele, etc. In principiu incheieturile tale au nervii mai expusi fata de alti oameni si la orice presiune sau temperatura care se schimba brusc, nervii tai vor simti asta, si te vor durea.
Nu faci o boala de la asta.
Asta e doar la incheieturi. Daca te dor si coastele, deja poate fi altceva. Mergi la doctor si explica-i si lui simptomele.
Habar nu am, nu am stat langa tine sa vad daca le-ai executat corect sau nu. Oricum, daca persista durerea sau se agraveaza mergi la doctor.
Încearcă nu garantez nimic
Dacă te doare in interior da
GolopențaAdrian întreabă:
anonim_4396 întreabă: