| lolec a întrebat:

Ce trebuie sa fac ca sa nu mi se mai ingrase parul dupa 3 zile de la spalare parul meu e gras... stiti vreun remediu pentru ingrasarea parului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Patry a răspuns:

Este cu singuranta de la samponul de par! Folosesti un sampon nou?

Un remediu pentru ingrasarea parului este Pantene Aqua Light se gaseste la Cipricom oriunde!

http://www.google.ro/......tp?/imgres

Sper ca e bun eu una folosesc Pantenne de la 7 ani!

Sper ca te-am ajutat! Pa-pa! :*:*:*:):):)

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Regulile uzuale de igiena spun ca parul se spala o data la 3 zile. Deci spalandu-te.

| Aiicha a răspuns:

Poti folosi la clatire zeama de lamaie.

| Patry a răspuns:

Apropo nu numai ca ingrasa parul este de CLITATE!

| NoName_2639 a răspuns:

Este important sa fii sanatos in interior, asadar degeaba incerci nu stiu ce remediu daca nu ai o alimentatie sanatoasa.Consuma fructe, legume, produse lactate, evita excesul de grasimi si mai ales sa ai un program, la ce ora mananci, cat mananci, evita stresul, fii calm/a si cumpara-ti o perie de lemn, este foarte buna pentru par.Frumusetea vine din interior. Sper ca te-am ajutat.

| dan_2834 a răspuns:

Singurul remediu impotriva ingrasarii parului e sa te speli pe cap. Tine de igiena.Degeaba folosesti produse sau un sampon corespunzator tipului tau de par sau impotriva ingrasarii parului pntru ca folosesti degeaba.Parul trebuie spalat atunci cand se ingrasa.Altceva nu ai ce sa faci!