Sigur ai facut gripa.Stai in casa, repaus la pat, multe lichide si portocale. Daca ai peste 12 ani poti sa iei Rinoalersin forte, este un antigripal cu ameliorare rapida a simptomelor, mai ales febra, un comprimat seara. Daca ai peste 14 ani poti lua 2-3 pe zi. Daca apar complicatii te duci la medic.O noapte linistita iti doresc si sa te faci bine!
Bai, incearca sa scazi febra. 38-39 e mult, mai ai putin si faci 40 si intri in stare critica.
Ce naiba, rapid la medic, antibiotice si altele.
Probabil ca ai facut gripa. Mergi la medic. Pana atunci, ia BioFlu de 3 ori pe zi, e un simptomatic excelent, care iti scade febra, opreste curgerea nasului si iti calmeaza durerile si tusea.
Fac mult mai bine, Multumesc. La medic nu am fost pe moment deoarece a doua zi era sanatos, nu mai aveam nimic, dar (exista un dar ) tot am fost la medic fiindca la 2 zile dupa am avut o indigestie foarte urata. din cate am inteles am Giardia. Sunt pe pragul de a scapa de aceasta boala si abia astept sa scap de regim
Pentru febra=iei medicamente ca sa o scada febra musculara=faci miscare somnolenta permanenta=medicamente oasele te dor=sport (sper ca te-am ajutat)
LuccaToni întreabă:
aureliaghindoac întreabă: