| CrYsTyAn98 a întrebat:

Ce trebuie sa fac in cazul in care ma simt foarte molesit (toate oasele ma dor, febra musculara, somnolenta permanenta) + ca mai am si febra 38°-39°C._.?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Sigur ai facut gripa.Stai in casa, repaus la pat, multe lichide si portocale. Daca ai peste 12 ani poti sa iei Rinoalersin forte, este un antigripal cu ameliorare rapida a simptomelor, mai ales febra, un comprimat seara. Daca ai peste 14 ani poti lua 2-3 pe zi. Daca apar complicatii te duci la medic.O noapte linistita iti doresc si sa te faci bine!

| Cosmin86 a răspuns:

Bai, incearca sa scazi febra. 38-39 e mult, mai ai putin si faci 40 si intri in stare critica.

Ce naiba, rapid la medic, antibiotice si altele.

| Empathizer a răspuns:

Probabil ca ai facut gripa. Mergi la medic. Pana atunci, ia BioFlu de 3 ori pe zi, e un simptomatic excelent, care iti scade febra, opreste curgerea nasului si iti calmeaza durerile si tusea.

| Empathizer a răspuns:

Ce mai faci? Ai fost la medic?

| CrYsTyAn98 explică (pentru Empathizer):

Fac mult mai bine, Multumeschappy. La medic nu am fost pe moment deoarece a doua zi era sanatos, nu mai aveam nimic, dar (exista un darlaughing ) tot am fost la medic fiindca la 2 zile dupa am avut o indigestie foarte urata. din cate am inteles am Giardia. Sunt pe pragul de a scapa de aceasta boala si abia astept sa scap de regim happy

| dongo a răspuns:

Da dupa simptome probabil ai gripa nu te juca du-te la medicu de familie happy

| byanka28i a răspuns:

Pentru febra=iei medicamente ca sa o scada febra musculara=faci miscare somnolenta permanenta=medicamente oasele te dor=sport (sper ca te-am ajutat)