Nimic.Nu ai cum sa le indepartezi de pe piele, vor tot aparea inapoi.Te speli si dai cu deodorant, apoi dupa ce transpiri o iei de la capat.
Nu....nu exista.Atat timp cat traiesti intr-o societate e de bun simt sa ai grija de igiena ta, din respect pentru tine si pentru ceilalti din jur.
Alimentatia influenteaza mirosul corpului.
Da, dar inclusiv genetica joaca un rol important, deci e posibil ca degeaba iti schimbi alimentatia, neavand cine stie ce rezultate.
Nu mai dai târcoale cotețelor de găini. Sau îți iei drept animal de companie un dihor,
Daca e vorba de subraț, sa te speli mai des in acea zona
In general, când e vorba de miros, trebuie sa te speli, chiar și de mai multe ori pe zi, daca mirosul e persistent
O perioada, până vei transpira iar
Și nici așa.
Că dacă transpirația e duhnitoare, nici mama deodorantului nu prea te ajuta.
Ar fi ok sa mergi la un endocrinolog, posibil sa ai ceva la glandele sudoripare
Fiecare are organismul diferit si ce la unul functioneaza la altul poate sa nu functioneze Eu am testat toate deodorantele si folosesc doar Nivea blackwhite, celelalte nu prea au efect
Poate ai o infecție pe undeva. Transpirația este inodoră. Nici eu nu mă dau zilnic cu deodorant, mai ales când sunt pe fugă.
un alt truc ar fi să îndepărtezi părul axilar. Și spălat regulat
Poți sa mirosi urat și dacă te speli și dai cu deodorant, afecțiunea se numește bromhidroza,daca nu e urat mirositoare si transpiri excesiv se numește hiperhidroza, sunt mai multe forme. Acum nu o sa mai transpiri asa de rău ca temperaturile vor scădea drastic,doar te speli bine si folosești un deodorant de calitate, dar trebuie sa ai grija la alimentație sa mănânci mai sănătos, sa elimi toate toxinele din corp, ar trebui sa ți o cura de câteva luni sa mănânci sănătos și poți scăpa de mirosul ala urat, la carne grasa trebuie sa ai grija, la prăjeli, la condimente, hrana iute trebuie eliminata, fast food și chiar si sucurile carbogazoase, ar fi indicat sa consumi doar apa plata o perioada sau suc natural făcut la tine acasă nu din comerț.
Nu are încotro! Fără miroase urat asa cum se și înțelege! Nu blochează transpirația antiperspirantele e doar un mit, tot transpiri, reply ul tău e cam inutil sincer, majoritatea folosesc și nu au nici o problema, plus ca sunt deodorante naturale fără aluminiu, și din ce vad te contrazici ii răspunzi sa se dea cu deodorant dar mie îmi spui ca e nesănătos, dacă era asa erau trase din comerț nu se mai vindeau, foarte rar se mai întâmplă cazuri când dăunează, dar ce nu dăunează din comerț? De la hrana la dulciuri absolut totul poate dauna dacă cineva prezintă comorbidati preexistente, plus ca exista pe piața și fără aluminiu și online!
Deodorantul nu blocheaza transpiratia care iese prin piele, insa antiperspirantul da.Afla ca este o diferenta mare intre ele, cel din urma nu trebuie folosit zilnic:
https://www.farmec.ro/......-potrivit/
Deodorant trebuie sa folosesti.Citeste aici:
,, Aceste produse cosmetice sunt concepute pentru a elimina sau pentru a masca mirosul de transpirație. De cele mai multe ori, deodorantele sunt concepute pe bază de alcool și pot avea un anumit parfum. Atunci când sunt aplicate pe pielea de la subraț, ele creează un mediu acid, care ține la distanță bacteriile responsabile cu mirosul neplăcut de transpirație.
Acest miros nu este determinat de transpirația în sine, ci de bacteriile care se dezvoltă în mediul cald și umed de pe pielea subrațului. Aceste bacterii apar în mod natural pe piele și nu toate sunt dăunătoare. Cele mai des întâlnite bacterii care se hrănesc cu transpirația din zona subrațului sunt Corynebacterium, Staphylococcus, Propionibacterium și Micrococcus.
Bacteriile nu sunt periculoase pentru sănătatea noastră, dar ele sunt responsabile de mirosul neplăcut pe care ne străduim să-l eliminăm prin igienă zilnică și folosirea unor deodorante. Un deodorant de calitate are proprietăți antibacteriene, antifungice și hidratante, dacă are în compoziția lui și cremă. În acest fel, deodorantele pot proteja pielea delicată a subrațului, care se poate irita foarte ușor din cauza epilării, transpirației și a folosirii produselor pe bază de alcool.
Există și deodorante naturale, cel mai utilizat fiind cel cu piatră de alaun (o rocă vulcanică). Acestea nu conțin alcool și nici parfum, dar nu sunt eficiente pentru oricine. Deodorantele naturale sunt însă foarte populare în rândul celor care nu se confruntă cu transpirație abundentă și vor să evite cosmeticele care conțin ingrediente chimice.''-https://www.farmec.ro/......-potrivit/
Mai...tu nu te uiti ce cumperi cand mergi la magazin? Scrie foarte clar pe produs ce este, plus pe eticheta cu pretul. Citeste eticheta.
Nu stiu. Vrei sa vin la tine acasa in baie, sa verific?
Dacă suferă de hiperhidroza nu ii reduce deloc din transpirație, și el suferă de asa ceva, transpira excesiv, nu are ce transpirație sa blocheze ți am zis e un mit citești numai aberații am folosit eu și tot transpiram de nu mai știam cum sa nu se vadă, atât ca nu mirosea ca dacă te speli nu miroase doar dacă suferi de bromhidroza
La tine prostia cronica e problema nu transpirația scuze ca ți-o spun dar nu știi nici pe ce lume trăiești.
andrey910 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: