| nikoleta93 a întrebat:

Ce trebuie sa fac sa ma mai inalt si eu? ce exerciti tr sa fac? sau ce alceva mai pot face pentru a ma inalta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai indicat, Baschetul^.~! Succes.

| GreenSky a răspuns:

Baschet, volei sau inothappy

| alex2009 a răspuns:

Ca sa fii mai inalt poti sa bagi in pantofi talonet au cam 2 cm nu se vad sau poti sa-ti faci alungire de femur, ceea ce nu te sfatuiesc, recuperarea dureaza cam un an, o sa-ti bage un ficsator in os ci trebuie sa dai la cheie zilnic cam un mm pana ajungi la alungirea stabilita de ortoped, plus de asta costa si mult ...succes

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cel mai folositor este inotul, iti modeleaza corpul, iti tonifica mus chii, daca nu exista aceasta posibilitate atunci, volei, baschet si exercitii recomandate de instructorla sala.

| Bacemi a răspuns:

Pentru a te inalta trebuie sa practici un sport in mod regulat. Cel mai benefic este inotul, baschetul sau voleiul.

| motzata a răspuns:

Baschet s inot.sunt sporturile care te pot inaltawinking. doar ca trebuie sa le pracrici fregvent si regulatwinkingbft

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baschet:-D...eu m-am mai inaltat de cand fac baschet desi nu este un lucru sigur

| dan11 a răspuns:

Joaca baschet

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca cat mai multe lactate si fructe bogate in vitamina! Iar ca sport, cel mai bun este baschetul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa te deranjezi din cauza asta, celor care te plac te vor respecta si josuta. prietenii la inaltime se cunosc laughing))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand daca ai peste 18 ani nu mai cresti. cel mai bun sport este natia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai agatata de bara vreo 10 minute, succes garantatwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa practici baschet si inot cel mai mult si sa mananci sanatos, fructe, legume, lactate...mai intai incearca asa si vei vedea succesul dupa o luna, o lunna jumate,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceeasi intrebare mi-o pun si eu de 2 ani incoace

| marius213 a răspuns:

Si pe mine ma intereseaza subiectul, auziti gimnastica medicala te ajuta sa te inalti? oricum s-ar putea sa fie asa findca eu aveam 1, 62 acum 5 luni iar acum am 1, 66-1, 68.