| dianca a întrebat:

Ce trebuie sa faci ca sa slabesti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Miscare, dieta, cumpatare

| CarmenR a răspuns:

Iata cateva sugestii: http://www.karena.ro/......bi-sanatos

| Sperman a răspuns:

Sport, sa respecti un regim.

| hapyyy a răspuns:

Buna! pei in primul rand sa ai mese regulate si nu manca dupa ora 7...este bine sa faci abdomene sa alergi foarte mult si eu am fost in aceeasi situatie iar acum arat ca shakira(o iubesc e nebunatica ca minebig grin)la inceput vei face febra musculara(eu cel putin)dar apoi o sa fie bine dar alearga mult si mananca doar un patratel de ciocolata pe zi, cu sport nu trebuie sa ti o cura anume, trebuie foarte mult sport dar nu trebuie sa mananci fastfood sau chesti cumparate si mananca multe legume si fructe... sper ca te-am ajutat, noroc
pa pa

| hapyyy a răspuns:

Si ignora raspunsurile gen :"nu mai manca" eu am facut asa si am stat o saptamana in spital ca m-am deshidratat nu doar apa te hidrateaza...si nu bea sucuri decat apa

| florin_3633 a răspuns:

Nu esti destul de slababig grin

Întrebări similare