anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce trebuie sa faci ca sa slabesti? Raspunsul cel mai bun si bogat primeste funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dariacristina13 a răspuns:

Pentru a slabi trebuie sa ti o dieta sanatoasa formata in principiu de legume si fructe, dar si de fibre, nu trebuie sa mananci dupa ora 6 dupa amiaza, trebuie sa respecti 3 mese principale pe zi (mic dejun, pranj si cina) si gustari formate din fructe/legume cu multe vitamine sau ceva usor, sa nu mananci dulciuri sau lucruri cu multe grasimi si calori, si trebuie sa faci si sport pentru ca te va ajuta foarte mult, sper ca te-am ajutat happy

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sa faci sport si sa manci proteine multe
fara zahar, dulciuri, sucuri, chipsuri si alta chimicale

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai acum, pentru ca să vedem dacă este necesar să slăbeşti.

INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...

Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa mananci sanatos, sa faci sport si sa consumi multe lichide. Asta este regula principala pentru a slabi.
Trebuie sa iti realizezi propria "strategie", pentru ca o anumita dieta nu functioneaza la toate persoanele, deoarece avem organismele diferite, iar metabolismul difera de la o persoana la alta.
Stabileste-ti macar pentru o saptamana ce vei manca dimineata, la pranz, seara, intre mese, la ce ora vei face sport etc.
Un program mai strict, dar pe care sa il respecti!
Bafta!

| Andrei123654789 a răspuns:

Vrei complexitate si detalii acolo unde nu exista si oricum raspunsul il stiai deja(doar in cazul in care nu te-ai nascut ieri).Ce va este atat de greu oamenilor sa faceti 30 de minute miscare si sa aveti o dieta bogata in legume si fructe si mai putin in alea care iti plac tie.Crede-ma,daca vrei sa slabesti, slabesti.Dovada vie, in loc sa iesi afara si sa alergi cum am facut eu toata vata trecuta ca sa slabesc, stai in fata monitorului si cauti metode in desert.Mi-e mila de tine. Sper sa te trezesti din somnul asta inainte sa fid prea tarziu.

| Andrei123654789 a răspuns:

Greseli gramaticale datorita tabletei mele si faptului ca scriu prost pe tastatura electronica. Good night!

| Elena866 a răspuns:

Pai eu am slabit dar vreau sa stiu parerea voastra despre ce trebuie sa faci.