| alexalex_4797 a întrebat:

Ce unii oameni mananca destul de mult si nu se ingrasa? si altii fara mult efort se ingrasa repede?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Metabolismul e diferit, consumul este diferit (daca faci miscare se consuma mai multa energie decat daca stai in fata coputerului)

| 334499 a răspuns:

E din cauza metabolismului happy
Si eu am un metabolism lent dar dupa o dieta cu sport de 2 luni, am continuat inca 30 zile dupa sa mai dau cateva kg joswinking

| Sოﺁℓε a răspuns:

Alex eu am 45 de kg si am 13 ani happy off as vrrea sa scad mkr 5 ca mi se pare ca st prea grasa laughing nu stiu ce o sa fac dupa un copil cred ca o sa ma simt imensa laughing glm uni au soiul in vene cum s-ar zice tata de ex este slab si nu se ingrasa si mancanca toate porcariile si mancanca ff mult mama mananca cu o lg mai mult si se pun gramele laughingeu jumi juma mai mult ca tata

| ΔH a răspuns:

Pentru ca asta e metabolismul lor.
Asa sunt ei...
De ce unii oameni au nasul mai mic si altii il au mai mare?

| soricica a răspuns:

Depinde foarte mult de structura fiecarui om si daca face sau nu sport, sau daca a facutbatting eyelashes
Bye:*

| medeeaalex a răspuns:

La unii mancarea se digera mai repede in stomac si nu ramane nimic sa se depuna iar la altii care au stomacul mai lenes raman depozite nearse cum ar fi grasimile, lipidele sau mai stiu eu...conteaza mult si cate calorii consumi pe zi(cat efort fizic faci pe zi_)

| buzz_3237 a răspuns:

Depinde cat de activ esti. Aveam un loc de munca supra solicitant.eram bat.acum stau toata ziua pe un scaun...nu mai sunt bat laughing)

| doika a răspuns:

Pai depinde ce mananci alex, pentru ca daca mananci mancaruri cu multe calorii te ingrasi acum o sa-ti explic ceva ce am facut la bio... dupa ce mancarea este farmitata si amestecata cu salive ajunge in esofag, unde area loc digestia intestinala, glucidele din alimente se transforma in glucoza, care trece in sange apoi la ficat, dupa care o parte ajunge la celule unde arde si da energie, iar cealalata parte ramane in ficat ca depozit sau grasimelaughingsper sa te fi ajutatbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta depinde de organismul fiecaruia si de cum asimileaza fiecare persoana in parte.Iti dai seama cum am arata daca toti am fi slabi?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand eram putin mai mica [ pana in 11 ani] mancam numai fast-food si nu luam in greutate deloc. Dar acum, daca mananc ceva dulce sau fast-food, imediat pun kilogramele.Asa este corpul uman.Nu pot sa iti mai explic pentru ca a spus deja popan.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt oamnei care mananca exagerat de mult si nu se ingrasa dar nu e sanatos pentru ca acea grasime se depune in globulele de sange si nu e bine deloc dar nu este bine nici sa mananci mult sa ajungi sa devii obez.Trebuie sa mananci si 5 fruncte pe zi si 2 kg de apa si un avantaz fructele sunt dulci nu te ingrasa si trebuie sa mananci 5 fructe pe zi ca sa nu faci cancer la colon.

Întrebări similare