| nukeyly a întrebat:

Ce unt de arahide de calitate cunoasteti sau ati gustat?

Nu vorbim de lidl si untuL lor LUNGIT cu gust de untura si zahar made in SUA pentru oi
sau, altul slab gen, Unt De Arahide 250gr SOLARIS

PCD, asta, consider eu ca e cel mai bun pana acum din sutele de sortimente incercate
https://dragonfood.ro/produs/unt-de-arahide-fara-zahar-5 00g/
Greutate neta: 500g _ Tara de origine: Olanda _ Ingrediente Arahide prajite 100%.
mai sunt competitori, gen MERIDIAN(din Uk) tot Arahide prajite 100%, dar asta e departe la gust de PCD.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Cel mai bun mi se pare cel de la myprotein
Dar nu prea cumpar pentru ca e mai usor sa il fac acasa. Am un tocator pe care am dat 60 lei si pot sa maruntesc orice cu el. Pun arahidele acolo pana se face o pasta (nici nu e nevoie de ulei pentru ca iese grasimea din ele) si apoi pun in borcan. E si mai ieftin decat la orice magazin

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Eu cunosc doar pe cel produs de SanoVita. Conține zahar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate sunt acelasi rahat. Am increcat si sincer e mai bun ala din magazin si nu ala raw pentru ca natural iti usuca gura si nu merge pe mat