Distruge viata tuturor... Si din pacate, este in crestere... iar noua nu ne prea pasa.
La ce te referi? asupra padurilor? asupra animalelor? asupra omului? asupra stratosferei?
Asupra aerului
Buna draga mea
Nu inteleg ce intrebare este aceasta la sanatate, dar asta nu conteaza. In primul rand, vezi si tu fumul uzinelor si fabricilor, care se inalta la cer, aparent nepasator si indiferent, dar acest fum face gauri considerabile in stratul de ozon ( stratul ce protejaza pamantul de razele ultra violete ale soarelui, cu alte cuvinte este ca un glob de sticla care ne protejaza de soare). Fiind gauri in stratul de ozon razele vor avea posibiltatea sa patrunda, de aici rezultand si ceea ce sunt sigura ca ai auzit deja de multe ori ~incalzirea globala~.
Cred ca ai auzit de multe ori la televizor vorbinduse de copii saraci si bolnavi ce au nevoie de bani. Ei bine iti dai seama ca daca sunt saraci, nu traiesc in conditii bune ci din potriva, conditii mizere poluate, in care multi microbi si multe boli isi gasesc veacul si sunt gata sa te bage in pamant.
Cu siguranta ai vazut la tv broaste testase si delfini... ei bine exista multe specii rare din aceasta categorie, care sunt puse in pericol de aruncarea neglijenta a pungilor de plastic in mare. Pur si simplu gandeste-te cum ar fi sa mori sufocata intr-o punga de plastic, sau inecata cu una. Dar asta nu e tot, o multime de pest mor din cauza poluarii apelor.
Sanatatea ne este subreda datorita poluarii... deci recicleaza mult succes
Noi, oamenii suntem niste dusmani ai terrei. Ce se intampla in urma poluarii? E foarte simplu...se ajunge la distrugerea planetei. Din cauza deseurilor toxice si ale substantelor strecurate in mari oceane etc. nu o sa mai existe viata subacvatica.Imagineaza-ti cum e sa mori *inecat* de gunoi...iti spun eu cum e...nu prea bine.asa ca respecta natura si nnu o polua
Va rog azutatima si pe mine ..imi trebuie un referat despre poluare si efectul ei asupra animalelor clasa6
Ioanna2012 întreabă:
Ioana06i întreabă: