E mai usor sa fumezi pe strada decat sa mananci o fructa pe strada. Eu curat coaja la măr cu un cutitas. Cum crezi ca mi-ar sta sa merg pe strada si sa curat coaja mărului?
Normal ca toti constientizeaza ca fumatul nu e bun, chiar inainte sa se apuce, e pur si simplu un obicei de care e extrem de greu sa te lasi si multi nu dispun de vointa necesara, sau de o motivatie suficient de mare.
Cred că benefic e să nu te preocupe ce fac alţii, nu cred că fumează nimeni cu plămânii tăi. Şi nici nu bea nimeni cu ficatul tău.
Benefic pentru corp ar fi sa stai calm, fie ca fumezi, fie ca maninci. Astia care maninca pe strada nu mi se par cu mult mai presus de aia care fumeaza plimbindu-se de ici-colea.
P.S. Beau cand am cu cine, nu fumez. As fuma iarba daca ar fi legala, dar cum nu e... sunt legale rahaturile astea chimizate.
Eu nu fumez si nu consum alcool, dar numai oamenii slabi fac asta pentru ca sunt prada viciilor. oamenii care se lasa de baut si fumat sunt puternici, dar cei care nu se apuca niciodata sunt si mai puternici.
Foarte simplista gandire. Tine mai mult de structura creierului. Unii oameni sunt mai predispusi la dependenta.
De ce fumez? Pentru ca m-am apucat la o varsta la care eram inconstient. Pentru ca in Romania mi s-au dat tigari la varsta aia fara nici o problema, chiar si la bucata daca nu aveam bani.
Nu beau alcool, nu imi place, desi am tras si eu betii la viata mea, ca toti oamenii.
Pote cu nu îmi place sa mănânc o fructa ))))))))))) pe strada dar nici sa fumez, bani degeaba mai bine ii bag in LOL ( asta o fost pentru tine justanotheruser ) cat despre baut asa îmi place sa îmi dau mortu la majorate )))))) nici nu stiu cum ajung acasa.
Am inceput sa fumez la 16 ani din pura curiozitate, vazandu-mi prietenii din anturaj. Nu este sanatos, dar inca nu am acea motivatie care sa ma opreasca. Alcool nu consum, decat ocazional, dar foarte putin. Sincer nu m-as vedea mancand o banana mergand pe strada.
Oamenii vor sa fie mai unici decat sunt, si atunci se apuca de fumat ca e cool, sau de baut ca e iar cool. Nu cred ca exista motive rationale pentru baut si fumat. Pentru baut totusi cred ca exista o exceptie, cand barbatul se apuca de baut pentru ca are o femeie care il bate la cap toata ziua, si el cum e un domn de tace, se apuca de baut cand nu mai poate rezista.
Cred ca este mai benefic sa ai grija de gradina ta, in primul rand, inainte de a te interesa de merele vecinului.
Toata lumea e diferita, unora le place nicodina, altora alcoolul, altora piersica, fiecare e diferit. Daca tie nu ti place, asta nu inseamna ca altora n are cum sa le placa.
Mie de exemplu nu mi place alcoolul, am incercat mai multe tipuri si nu mi place, e amar si unele ard, altora le place, in schimb, daca cineva fumeaza langa mine, imi place fumul expirat, altora nu. Nu cred ca ma voi apuca de fumat, datorita aspectului dintilor dupa un timp. Dar vreau sau zic, toata lumea e diferita si gusturi diferite. Sunt enervante comentariile antecedente.
Fumez pentru a mă relaxa, îmi face plăcere.
Normal că nu e benefic, și sunt perfect conștientă, dar cateodata un fruct nu ajută la nervi. ) Pana la urmă tot mori, deci ce are de îți accelerezi cu puțin durata? Nimic.
E smecher sa bei alcool mai ales cand bei pana te ametesti de nu mai stii de tine
Daca mananci pe strada, le faci pofta oamenilor.
Poti sa fumezi, sa bei, sa mananci la tine acasa daca e. Nu prea stiu ce sa zic )
Nu e benefic deloc.mai bine faci altceva cu banii ăia decât să îi cheltui be alcool si be țigări.eu unul nu fumez și nici nu beau alcool sau chestii de genul ăsta. da e mai benefic să mănânc o fructa pe stradă. are vitamine/proteine, decât să umez sau să beau alcool ca ultimu' om care n-are ce face cu viața. Așa că NU cheltuiți bani pe prostii încă de mici
De exemplu un om consuma alkogol di cauza ca a murit un membru al familii sau din cauza aceasta si fumeaza dar e mai bine de o suta de ori sa mnci un fruct de ct sa consumi alkogol sau sa fumezi
User252426 întreabă: