Vitamina C reface colagenul?
Da, dar cu cât înaintezi în vârstă scade, e logic. Există și suplimente cu colagen pudră sau fiole, dar am urmărit un documentar și erau cam ineficiente, uneori nu te poți lupta cu natura.
Am 30 de ani in doua luni.
Si? Vrei un cadou?
Se poate reface colagenul daca renunt la zahar total! la cel care se poate bineinteles adica sa nu mai beau cu zahar ceaiul?
Vitamina E și C. Astea le găsești în portocale, căpșuni, banane, mandarine, papaya, brocoli, nuci braziliene, stafide, roșiile (cele bio) spanacul, kivi, alune de pădure, fulgi de ovăz.
Orice ai manca nu ai manca, cam 2/3 litri de apa plata trebuie sa consumi, cam atât cere organismul unei persoane sanatoasa.
Eu mănânc mult mai multe dulciuri decât tine, sunt recunoscut de către toți din familie ca eu consum cel mai mult dulciuri și nu mi-o afectat colagenul /tenul deloc.
Soarele îmbătrânește prematur, razele solare, de aceea vara e bine sa te dai cu o crema hidratanta cu spf50+ pe fata și pe gat și sa consumi 2/3 litri de apa, indiferent ca ai mâncat ceva în ziua respectiva sau nu ai mâncat, sau au mâncat într-o cantitate mai moderata.
În rest sportul ajuta, diminuează procesul îmbătrânirii și a stresul oxidativ, fumatul și lipsa somnului și astea duc la îmbătrânire prematura.
Cat ani ai?
29.
allure întreabă: