anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce vitamine sa iau daca am mereu pielea uscata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| micurutza2005 a răspuns:

Trebuie sa iei vitaminele care iti lipsesc din corp A, B, sa ai o alimentatie mai bogata in vitamine cu legume, fructe, sa mananci mai sanatos si sa folosesti creme hidratante pentru a ajuta pielea unde e uscata si un control la dermatologie si un set de analize nu ar strica ca sa vezi cauza exacta.

luciana
| luciana a răspuns:

Neapatrat sa iei vit. A si D sau sa mergi la medic si sa vezi ce iti recomnada dermatologul., pana ajungi te poti unge cu ulei de ricin care este f buna si rezultatele o sa para nu peste mult timp; mai este si uleiul pentru copii, Johnson beby. Rezultatele o sa vezi ca apar, nu peste mult timp. Sanatate si numai bine, Lucien.

| fabiola a răspuns:

VitA si unge pielea cu ulei extravirgin de masline!

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Si eu am pielea uscata nu numai pe fata pe intreg corpul o sa imi iau de la Nivea crema de corp si ulei tot de la Nivea

| rrrrrrrrrrrrrrrrrr a răspuns:

Vitamina A si E

| Roberta00 a răspuns:

Pentru pielea uscata si petele acelea albe pe unghii se recomanda Vitamina A forte.E la farmacii si e in jur de 7-8 lei.Mie mi-a recomandat-o doctorul din cauza ca aveam pete pe unghiii. Funda?

| addflo a răspuns:

Pentru pielea sensibila foloseste uleiuri pentru bebelusi. Sun cele mai sigure si mai hranitoare.
Cel mai bine este sa ceri sfatul si unui dermatolog, poate iti rezolva problema doar din alimentatie happy
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Foloseste dupa fiecare dus, crema de corp.

| alexandra_2644 a răspuns:

Pai da-te cu creme pentru hidratarea pielii...sau medicul cel mai bine

Întrebări similare