| Bronson1 a întrebat:

Cea mai ieftina farmacie online si fara lipsuri de produse pe stoc?

M-am mutat la munte de un timp, la o cabana. Nu am timp de umblat prin oras la farmacii, asa ca obisnuiesc sa cumpar totul online, si sa-mi vina lunar colete.

Pana acum luam de pe farmaciatei.ro, dar ei livreaza cu Cargus, firma care mai nou a ajuns cea mai jegoasa firma de curierat. Nu te mai anunta prin SMS cand iti vine coletul. De pe SMS au trecut pe notificari prin email. Acum nu mai trimit nici email, trebuie sa iti descarci tu aplicatia sa verifici coletele si totul s-a transformat intr-un haos fara egal. Intri in aplicatie, zice ca iti ajung coletele in data de 19. Cauti AWB-ul din aplicatie la ei pe site, iti arata data de 24. Suni la ei si intrebi despre acelasi AWB si iti zic ca e programat sa ajunga la tine in data de 26.

Deci ciao-pa farmaciatei.ro. Apreciez orice sugestii doar daca ati incercat si nu ati avut probleme cu ei.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| aaaaausername192 a răspuns:

Farmacia Spring

Întrebări similare