| GloriaDufarp a întrebat:

Ceai verde sau cafea verde? A incercat cineva? A avut vreun efect? Am inteles ca ambele sunt bune pentru detoxifiere si pentru slabit. Va rog sa raspunda doar cei ce au incercat prodisele.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Tina88 a răspuns:

Eu beau ceai verde. Chestia este ca il beau mereu cu pauze ca sa nu ajung sa am toleranta la el, insa de data asta vreau sa il consum pe termen lung. Ca si efect regleaza tranzitul intestinal, apetitul, energie, este un ceai minunat si ti-l recomand.

| danalungu22 a răspuns:

Cu ceai verde am incercat si a mers, si alte prietene au slabit si din cate am auzit e si sanatos.Cat despre cafea, nu stiu.Mai bine mergi la un doctor, el stie mai bine.

| GloriaDufarp explică (pentru danalungu22):

Cate cani trebuie sa beau pe zi?

| danalungu22 a răspuns (pentru GloriaDufarp):

Important este sa nu exagerezi, 1 sau 2 cred ca ajun, MAXiM 3

Si sa nu bei dupa ora 16 sau 17.

Pe langa slabit, te mentine si sanatos, dar sa nu exagerezi, pentru ca poate sa-ti afecteze sanatatea.