| BOOBZen a întrebat:

Ceaiul de musetel slabeste, si daca da pot sa-i pun lamaie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
prfml
| prfml a răspuns:

Ori ce ai face rau nu ti-ar face, cert este ca lamaia slabeste dar nici consumata in cantitati mari, dupa cate am observat eu la mine lamaia imi ia pofta de mancare cand imi este foame, deci slabesc happy De regula cel mai bun sfat il gaesti la cel care este in domeniu, pe net multe pareri sunt.

| Bee_6391 a răspuns:

Ceaiul de musetel nu slabeste!~Este inflamator (este un dezinfectant,se poate bea, se poate face spalaturi, este cicatrizant...). Deci in niciun caz nu slabeste. happy

| MeAndJustMe_8802 a răspuns:

Da,slabeste.Si da poti s-ai pui lamaie.

| oanalore a răspuns:

Da e bine sa prepari ceaiul de seara si sa il lasi pana dimineata cu o jumatate de lamaie in el, intreaga, si apoi il strecori si il bei. apoi dimineata il prepari pe cel pentru seara la fel.si este indicat sa il bei seara pe la 7 si sa nu mai mananci nimic dupa.

| Patricia_6146 a răspuns:

Sper sa iti foloseasca dieta urmatoare, am auzit ca functioneaza. (Si da, este bun ceaiul de musetel cu lamaie pentru slabit deci...)

Se pregateste de seara pentru dimineata o jumatate de lamaie si un pliculet de ceai musetel, se pun intr-o cana si se fierbe cu 200 ml apa. Se acopera si se lasa pana dimineata.
Dimineata prepari aceeasi cantitate pentru seara.

Timp de o luna slabesti 6 kg si poti manca orice in tot acest timp, este o dieta si pentru schimbarea metabolismului.

Am sa incerc si eu sa vedem daca este adevarat ca rau nu are cum sa-mi faca. Sper sa iti foloseasca! Bafta!

| DianAnda a răspuns:

Slabeste numai in cazul in care este consumat la ore fixe. Ai putea sa manaci ceva, sa faci niste exercitii(fitness) si dupa sa consumi o cana de ceai de musetel, fara zahar. Poti adauga cata lamaie doresti, nu influenteaza deloc greutatea. happy

| andreead a răspuns:

Nu stiu daca ceaiul de musetel are vreun efect de slabit, dar bea ceai cu multa lamaie ca lamaia te slabeste! sau apa cu lamaie muulta lamai! am auzit ca zeama de lamaie arde grasimile!

Întrebări similare